Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Ghidul de bani !!!
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
diablo

Data înscrierii: 20/Mai/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Apr 06, 2006 1:28 pm    Titlul subiectului: Ghidul de bani !!!  

www.ghiduldebani.ro

e inca in lucru dar in mare parte e terminat...dar s-ar putea sa mai dati de vreo sectiune neterminatata...vreau sa testati si motorul de cautare

ideea e ca va fi lansare cu presa ...asa ca nu vreau sa crape in timpul lansarii :lol: :lol: :lol:
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Apr 06, 2006 1:49 pm    Titlul subiectului:  

sunt prea multe chestii pe pagina ... am orbit 8O

se misca in toate directiile ... innebunesc 8O

omule ... ce-i cu data inceput de la calendar ...

anul 1387 ?
anul 0000 ?
anul 0001 ??

omg :P
Sus  
diablo

Trimis: Joi Apr 06, 2006 1:53 pm    Titlul subiectului:  

pai in primul rand conceptul grafic nu e facut de mine ....iar bannerele alea care sunt multe si care sunt animate ..sunt ptr publicitate..nu prea il intereseaza pe client chestia asta ..ideea e ca are un contract cu o firma de publicitate si aia asa vor ...nr de banner + dimensiune....

iar aia cu data inceput e o cautare avansata nu un calendar.... poti sa cauti articole pe o perioada anume nu in toata arhiva
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Apr 06, 2006 1:55 pm    Titlul subiectului:  

si aveti articole din anul 0 sau 1287 ?
Sus  
diablo

Trimis: Joi Apr 06, 2006 1:59 pm    Titlul subiectului:  

chestia aia chiar mi-a scapat ...am vrut sa fac ceva dar am rezolvat :lol:
Sus  
kul

Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta

Trimis: Joi Apr 06, 2006 2:38 pm    Titlul subiectului:  

- site de informatie pe rosu?! nu, nu, nu...
- lasa linkurile pe rosu schimba in rest totul pe alta culoare mai cuminte (vezi site-uri mari de informatie). Sfat: go Google News si cauta ceva anume si apoi incepe sa deschizi linkuri.
- slide jos total inutil
- meniu stanga cu imagini? nu tii cont de SEO?

- imi place cum e organizat
Sus  
diablo

Trimis: Joi Apr 06, 2006 2:47 pm    Titlul subiectului:  

Citat: site de informatie pe rosu?! nu, nu, nu...
- lasa linkurile pe rosu schimba in rest totul pe alta culoare mai cuminte (vezi site-uri mari de informatie). Sfat: go Google News si cauta ceva anume si apoi incepe sa deschizi linkuri.

ideea e ca acolo este vointa stricta a clientului si am incercat sa-l conving dar n-a mers ..oricum clientul nostru stapanul nostru...

Citat: - slide jos total inutil

slide-ul trebuia sa apara...nu stiu unde in alta parte decat jos..

Citat: - meniu stanga cu imagini? nu tii cont de SEO?

aici este vina mea ..o sa modific :lol: thanks

Citat: - imi place cum e organizat asta e cel mai important!
Sus  
kul

Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta

Trimis: Joi Apr 06, 2006 5:43 pm    Titlul subiectului:  

organizarea da, chiar ca e cel mai important, si eu sunt de aceiasi parere.
si slide-ul daca trebuia musai sa apara atunci e bine jos, in partea cea mai putin vizibila.

si daca clientul vrea musai musai rosu: incearca urmatorul truc. Foloseste mai multe nuante de rosu (ti-o da un tool de palete de culori pe cea mai folosita culoare din site) incercand sa faci un degrade (cel mai inchis rosu in header, iar in footer cel mai deschis), in felul asta rosu n-o sa mai fie atat de violent cum e la tine. Explica-i clientul ca e deranjant pe tonalitatea aia care e.
Asemeni pt palete in cat mai putine culori rosul e foarte bine echilibarat de gri, uite cum sunt gri-urile astea tocmai din phpromania. (lateredit: de fapt il folosesti :>)

nu-s designer, incerc sa-mi dau o parere...
Sus  
diablo

Trimis: Vin Apr 21, 2006 6:30 pm    Titlul subiectului:  

alte pareri? :lol:
Sus  
punctweb

Data înscrierii: 24/Mar/2004

Trimis: Sâm Apr 22, 2006 11:08 am    Titlul subiectului:  

- imaginile, cel putin cele din antet, sunt sterse, blurate, zi-i cum vrei... folosesti cumva Corel ?
- bannerul din centru-sus (deasupra celor doua coloane din mijloc) se suprapune peste meniul din stanga, la mouseover peste Credite, de exemplu
- cum a mai zis cineva mai sus, incearca sa folosesti mai multe nuante de rosu, daca e batut in cuie cu culoarea asta
- daca lansati site-ul cu surle si trambite (aka conferinta de presa) treaba asta ar trebui rezolvata inainte de lansare: Failed validation, 119 errors
- folosesti <marquee> care este obsolete. Incearca JS
- n-am inteles ce face scool-ul din subsol.. nici clickaibil nu e, nici nu scrie nimic pe el... care-i logica lui ?
- in momentul in care ai cautare in site, ce rost isi mai are acel Google search ? Toata lumea stie de google.com/ro
Cod:
Error: uncaught exception: Permission denied to call method Location.toString

cam atat deocamdata...
Sus  
diablo

Trimis: Sâm Apr 22, 2006 1:02 pm    Titlul subiectului:  

in primul rand trebuie sa-ti multumesc pentru atentionarile care le-ai facut.

Citat: - imaginile, cel putin cele din antet, sunt sterse, blurate, zi-i cum vrei... folosesti cumva Corel ?

imaginile alea precum si alte componente grafice le-am primit ...sunt facute in corel si exportate png dupa care sunt facute gif in Photoshop

Citat: - bannerul din centru-sus (deasupra celor doua coloane din mijloc) se suprapune peste meniul din stanga, la mouseover peste Credite, de exemplu

da am observat ....js-ul trece sub flash...si asta deoarece unele bannere care apar random sunt exportate diferit ..ai sa vezi ca dupa refresh-ul paginii apar si bannere care trec sub js. Eu cred ca este de la window=transparent ca sa fie sub js ..problema asta este in curs de solutionare cu firma de publicitate de unde vin bannerele.

Citat: - cum a mai zis cineva mai sus, incearca sa folosesti mai multe nuante de rosu, daca e batut in cuie cu culoarea asta

eu as folosi dar in privinta graficii nu am nici un drept de decizie chiar daca as incepe sa le fac teoria culorilor tot n-ar intelege

Citat: - daca lansati site-ul cu surle si trambite (aka conferinta de presa) treaba asta ar trebui rezolvata inainte de lansare: Failed validation, 119 errors

aici este vina mea si o sa le rezolv in cea mai mare masura

Citat: - folosesti <marquee> care este obsolete. Incearca JS

da am optat pentru marquee si l-am testat in IE , Netscape, Opera

Citat: - n-am inteles ce face scool-ul din subsol.. nici clickaibil nu e, nici nu scrie nimic pe el... care-i logica lui ?

de acord , nu stiu ce a avut in cap clentul

Citat: - in momentul in care ai cautare in site, ce rost isi mai are acel Google search ? Toata lumea stie de google.com/ro

aici a fost tot decizia clientului..probabil s-a gandit ca daca utilizatorul vrea sa caute pe google ceva ..sa nu mai deschida o pagina noua...in fine

Citat: Cod:
Error: uncaught exception: Permission denied to call method
Location.toString

unde?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1