| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
murphy
Data înscrierii: 05/Ian/2004
|
| Trimis: Lun Ian 12, 2004 4:55 pm Titlul subiectului: Need help in legatura cu GD library... |
|
|
Nu reusesc sa fac sa mearga GD-ul cu PHP...
Am instalat php4.3.1 si apache 1.3.27...merg excelent amandoua...vreau sa ma joc si cu imaginile putin si nu reusesc sa fac sa mearga gd cu php-ul...in php.ini am dat drumul la "extension=php_gd2.dll"
...directorul de extensii e k-lumea...insa cand ii dau cu phpinfo()..nu-mi vede modulul de GD..si bineinteles daca vreau sa rulez un exemplu...nu reusesc....Poate cineva sa imi dea vreo idee...cum ar trebui configurat php.ini..sau ce ar trebui sa configurez...Please....Multumesc anticipat. 8O |
|
| Sus |
|
PCPbSlack
Data înscrierii: 23/Noi/2003
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Lun Ian 12, 2004 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intra pe http://www.boutell.com/gd/ si gasesti totul despre GD Library.
Verifica in php.ini daca la extension_dir este specificata corect calea (locatia directorului extensions). Ex: c:/php/extensions.
Bafta. |
|
| Sus |
|
murphy
|
| Trimis: Mar Ian 13, 2004 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| Am facut toate schimbarile...insa nimic...nu reusesc sa vad cu phpinfo() nimic despre GD si nici vreun exemplu nu merge...daca poate cineva sa-mi mai dea niste sfaturi....multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
VanGogs
Data înscrierii: 03/Noi/2003
Locație: Alba-Neagra
|
| Trimis: Mar Ian 13, 2004 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Verifica in php.ini daca la extension_dir este specificata corect calea (locatia directorului extensions). Ex: c:/php/extensions
hey murphy, vezi sa nu fie ";" in fata declararii k degeaba e corecta, k tot nu it merge... |
|
| Sus |
|
murphy
|
| Trimis: Mar Ian 13, 2004 3:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu ma... ca am sters ; din fata extension=php_gd2.dll...ca ce naiba doar scrie in php.ini...dar tot nu merge..poate altceva...nu neaparat din php.ini, din alta parte...cum spuneam php-ul e instalat bine...lucreaza cu apache-ul perfect, cu MySql, la fel, nu am probleme...Merci pentru raspuns |
|
| Sus |
|
PCPbSlack
Data înscrierii: 23/Noi/2003
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Mar Ian 13, 2004 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ceva este in neregula cu versiunea ta de PHP. Verifica in directorul extensions din directorul unde ai instalat PHP si vezi daca exista fisierul php_gd2.dll. Daca exista si nu merge in continuare, exista o mare posibilitate ca versiunea pe care o ai sa nu fie compilata cu libraria GD, si atunci te poti chinui tu mult si bine si nu va merge.
Posibilitati:
In Linux, download-eaza sursele PHP si compileaza-l astfel incat sa activezi GD Library (uita-te in manual pentru optiuni de compilare).
In Windows, e mai complicat, si sfatul meu este sa faci update la o versiune mai noua, preferabila ultima (PHP 4.3.4).
Bafta. |
|
| Sus |
|
murphy
|
| Trimis: Mie Ian 14, 2004 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Se pare ca am gasit raspuns la problemele mele...multumesc pentru ajutor...am folosit php 4.3.4 si totul s-a rezolvat imediat...multumesc si keep intouch....pa! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|