Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

A folosit cineva Google Adsense ?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Google
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Ropiku

Data înscrierii: 12/Ian/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Sep 21, 2005 7:03 pm    Titlul subiectului: A folosit cineva Google Adsense ?  

A folosit cineva Google Adsense ?
Adica cum se face cu plata. Am citit ca iti vin cecuri. Daca are cineva experienta cu asa ceva sa imi spuna si mie.
Sus  
elvsoft.com

Data înscrierii: 28/Feb/2005
Locație: Cluj-Napoca

Trimis: Vin Sep 23, 2005 1:24 pm    Titlul subiectului:  

Pasii pentru Google AdSense ar fi cam astia:
- faci site-ul
- te inregistrezi in programul Google AdSense cu site-ul tau (numai la primul site se face un review la inregistrare, o data ce ai contul de AdSense poti instant sa pui reclamele pe alte site-uri - se mai fac review-uri de catre Google dar prin sondaj cate un site - nu mai trebuie sa astepti sa iti fie acceptate urmatoarele site-uri)
- dupa ce esti acceptat, intri in contul tau de Google Adsense si iti generezi codul JavaScript cu reclamele, faci copy/paste la codul JavaScript si bagi in site-ul tau
- vezi da cateva refreshuri ca sa iti apara reclamele
- tehnicile de on site basic SEO (h1, strong, title etc etc) se aplica si la AdSense pentru a determina despre ce este site-ul/pagina
- apoi stai pana ti se strang in cont 50$ (sau 100$? nu mai stiu vezi pe site), dupa ce ti se strange suma asta, Google iti trimite prin snail mail un cod de activare. In Romania dureaza 2-3-4 luni sa primesti codul ala. Dupa ce il primesti. Il introduci in contul tau de google adsense. O data acceptat codul esti gata sa primesti bani
- banii iti vin prin cec bancar trimis prin posta. Se trimite cec de minim 100$ (daca nu ai adunat suma, se reporteaza pt luna urmatoare). Ex.: daca la sfarsitul lui septembrie ai adunati in contul Google Adsense 110$, ti se va trimite un cec prin posta pe la inceputul lui noiembrie (diferenta de aprox. 30 de zile de cand ai banii in cont si pana se trimite cecul).
- dureaza ceva pana vine cecul prin posta, in jur de o luna sau mai mult (dupa data la care a fost trimis).
- O data ce ai cecul in mana te duci la cam orice banca si iti faci cont curent la ei si completezi niste formulare pt incasat cecul. HVB Bank s-ar putea sa fie cei mai avantajosi la incasare cec. Eu lucrez cu Banca Transilvania, la BT procedeul e asa:
(1) iti faci cont curent
(2) te duci cu cecurile si cu buleltinul (sau alte acte, in functie de cum e emis cecul pe persoana fizica sau juridica)
(3) completezi cate un formular pentru fiecare cec
(4) comisioanele la BT sunt: 1,5% pentru incasare cec minim 7$ + o garantie de 10$ pentru fiecare cec. Garantie e se depune in contul curent si s-ar putea sa ti-o ia banca, sau s-ar putea sa ti-o retunerneze :) - depinde de calea banca ta - banca google (Citibank USA), adica daca au intelegeri directe sau merg prin alte banci corespondente etc.
(5) Dureaza 4-6 saptamani sa ai banii in contul curent.

Desi cecurile vin de la Citibank USA (banca cu care lucreaza Google), nu ai ce cauta la Citibank Romania: comisioanele sunt mai mari + te costa 25,000$ deschiderea de cont curent :D - deh.. sunt elitisti :D.

Cam asta e povestea in mare. Probabil ca nu am fost prea clar pe aici pe-acolo.
Pentru mai multe detalii vezi Google, si vorbeste cu bancile, plus o resursa foarte buna despre Google Adsense este http://www.webmasterworld.com/ .

Bafta

Scuzati greselile de tastare, e mult de scris si ma si grabesc, nu mai corectez acum :).
Sus  
Ropiku

Data înscrierii: 12/Ian/2005

Trimis: Vin Sep 23, 2005 10:05 pm    Titlul subiectului:  

Mai, cu inscrierea stiam si eu. Vroiam sa aud cum se face plata de la cineva cu experienta in asta. Mersi mult.
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005

Trimis: Sâm Sep 24, 2005 12:17 am    Titlul subiectului:  

.... tu vei primi prin posta o hartie cu care te duci la banca si ridici banii
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Sâm Sep 24, 2005 9:19 am    Titlul subiectului:  

adica stai calm ca primesti banii peste 1 an ...

"Payee must be at least 18 years of age to participate in AdSense. "
:?
Sus  
kleampa

Trimis: Sâm Sep 24, 2005 11:01 am    Titlul subiectului:  

tocmai de aceea exsita parintii dear piry .... sa ne dea bani de baxuri de cola si sa ne primeasca banii din afara... :lol:
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Sâm Sep 24, 2005 12:01 pm    Titlul subiectului:  

actually nu ...

baxurile de cola mi le cumpar singur :D

si nu ii pun pe ei pe google adsense nici sa ma tai :D
(i may put my girlfriend ...)
Sus  
necenzurat

Data înscrierii: 10/Sep/2005

Trimis: Mar Noi 22, 2005 12:55 am    Titlul subiectului:  

faza tare la situl meu

- Unsupported language
- Under construction: ( www.necenzurat.tol.ro )

:((
Sus  
kleampa

Trimis: Mar Noi 22, 2005 11:39 am    Titlul subiectului:  

si dc doamne iarta-ma e tare faza ... ce ofera site-ul tau viziatorilor
aia de google si-au dat seama ca e un site copiat si nu oferi nimic
Sus  
The Dog

Data înscrierii: 01/Noi/2005

Trimis: Lun Oct 09, 2006 3:12 pm    Titlul subiectului:  

dar e cineva pe forumul acesta care a facut bani din google adsense ?
Sus  
CatZ

Data înscrierii: 02/Noi/2004
Locație: Arad

Trimis: Joi Oct 19, 2006 2:01 pm    Titlul subiectului:  

Am un cont la banca Transilvania dintre care unul si in dolari.Nu pot cei de
la google AdSense sa trimita banii direct in cont?(La BT mi-au spus ca pot primi bani trimisi din strainatate direct in cont).
elvsoft.com ma poti lamuri te rog:?:
Sus  
kleampa

Trimis: Joi Oct 19, 2006 2:39 pm    Titlul subiectului:  

decat pentru cei cu domiciliu stabil in usa merge sa primesti banii direct in cont
Sus  
CatZ

Data înscrierii: 02/Noi/2004
Locație: Arad

Trimis: Joi Oct 19, 2006 6:38 pm    Titlul subiectului:  

Deci nu se poate..
Thanks kleampa :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Google
Pagina 1 din 1