Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

se vede bannerul vechi!!!
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
diablo

Data înscrierii: 20/Mai/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Mar 29, 2006 11:42 am    Titlul subiectului: se vede bannerul vechi!!!  

am un modul de administrare prin care uploadez un banner swf ...ideea e ca se vede bannerul vechi dupa fiecare upload....cred ca e din cauza cache-ului ..am pus <META content="no-cache" http-equiv="pragma"> dar degeaba.....care e motivul avand in vedere ca daca nu folosesc modulul de administrare si pur si simplu copiez peste fisierul original se vede modificarea?
Sus  
skym

Data înscrierii: 10/Dec/2005
Locație: Oradea

Trimis: Mie Mar 29, 2006 12:12 pm    Titlul subiectului:  

Daca este vorba de cache, incearca urmatorul cod de pe http://ro2.php.net/manual/en/function.header.php (la inceputul fisierului, inainte de "<html>..." sau orice alt output):

Cod: <?php
header("Cache-Control: no-cache, must-revalidate"); // HTTP/1.1
header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT"); // Date in the past
?>

Citat: Note: You may find that your pages aren't cached even if you don't output all of the headers above. There are a number of options that users may be able to set for their browser that change its default caching behavior. By sending the headers above, you should override any settings that may otherwise cause the output of your script to be cached. [/quote]
Sus  
diablo

Data înscrierii: 20/Mai/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Mar 29, 2006 12:22 pm    Titlul subiectului:  

merge dar partial ..tre sa inchid si sa redexhid fereastra ca sa se vada schimbarea!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1