|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
h2o
Data înscrierii: 16/Dec/2003
|
| Trimis: Sâm Ian 10, 2004 12:32 pm Titlul subiectului: nu pot retrimite niste variabile primite dintr-un form .. :( |
|
|
Salut.
Am un form care uplodez imagini pe site. Odata trimis formul cu imaginea trimit si 2 variabile care-mi trebuiesc la intoarcere sa-mi redeschida pagina cu formul. Problema este ca nu-mi trimite acele variabile chiar daca ele exista. Am utilizat print () si am vazut ca sunt.
asa arata o parte din form:
$name = $HTTP_POST_FILES['name'];
$id = $HTTP_POST_FILES['id'];
......
Header('Location: view.php?left=browse.family.php&right=detail.member.php&xnumar=da&action=Database Administration&id=$id&name=$name');
Ca rezultat, pagina se incarca dar id si name sunt goale ( &id=&name= ) si nu mai pot face interogarea la baza de date.
Cine ma ajuta ii rog de snatate si platesc 20 de babe sa faca acelasi lucru !
Multumesc frumos !!!! |
|
| Sus |
|
eugenm
Data înscrierii: 10/Ian/2004
Locație: Romania
|
| Trimis: Sâm Ian 10, 2004 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incearca doar cu $_POST['nume_variabila_din_form']
Iar cind le iei din link utilizeaza $_GET['nume_variabila'].
O chestie asemanatoare cu a ta din php manual cu rezolvarea gasita de autorul postarii:
Citat: Well, it could look so obvious, but I spent some hour asking to myself why the hell the whole thing didn't work: when I sent POST with ENCTYPE="multipart/form-data", I did find the file uploaded into /tmp, but the post data were completely BLANK!! The matter was that the php.ini file actually has a file_uploads directive, and in my Red Hat 7.3 distro it is Off by default.
Succes! |
|
| Sus |
|
h2o
Data înscrierii: 16/Dec/2003
|
| Trimis: Sâm Ian 10, 2004 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
s-a rezolvat cu :
$_REQUEST["id"];