|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cretu remus
Data înscrierii: 08/Dec/2003
Locație: iasi
|
| Trimis: Joi Ian 08, 2004 12:45 pm Titlul subiectului: caut programator php |
|
|
| Caut un programator php care sa dezvolte un joc de poker online .Ce-i intersati sa-si posteze aici oferta(atit ca timp cit si ca bani ) sau sa-mi dea un email la crerem@yahoo.com |
|
| Sus |
|
cretu remus
|
| Trimis: Joi Ian 08, 2004 12:49 pm Titlul subiectului: sau... |
|
|
| sau se poate face un schimb de genul face-ti jocul , va fac designul la o pagina web ( ca sa vedeti cum lucru www.creturemus.home.ro ) |
|
| Sus |
|
VanGogs
Data înscrierii: 03/Noi/2003
Locație: Alba-Neagra
|
| Trimis: Vin Ian 09, 2004 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
auzi, e naspa... de ce vrei in php k ar iesi naspa si e mult de skris, ce mai, nu merge... in cel mai rau caz as scrie asha ceva in javascript... cu functii sa tot verifice de... in fine
cel mai delicat si klumea mi se pare in flash... simplu, klumea si la obiect, si cu functiile jscript poti cumonica cu aplicatia si poti salva rezultatele in baza de date cu php, apeland cod php in cod jscript. intelegi?
o sa incerc ceva in flash da tre sa faci tu grafica, decor, etc si regulile, k nu am mai jucat de mult poker, nu mai am deloc habar kre's regulile |
|
| Sus |
|
cretu remus
|
| Trimis: Vin Ian 09, 2004 7:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu cu programarea mai slabut.daca ai putea sa ma ajuti ar fi excelent |
|
| Sus |
|
cretu remus
|
| Trimis: Vin Ian 09, 2004 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mai eu vreau sa fac un site din care sa scot niste banuti, de asta am nevoie de chestiile astea.Daca te intereseaza da un email la crerem@yahoo.com |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|