Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Pagini de eroare
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ovi2ut

Data înscrierii: 13/Sep/2002
Locație: Middle of Nowhere

Trimis: Mie Ian 07, 2004 12:33 pm    Titlul subiectului: Pagini de eroare  

Cum trebuie configurat Apache pentru ca, de ex, la cererea unui document care exista sa afiseze o anumita pagina si nu mesajul standard de eroare care apare din browser?

Am incercat cu ErrorDocument 404 /error/eroare404.php, atat in fisierul de configurare al apache-ului cat si in .htaccess. Imi merge numai in Netscape, pe IExplorer nu vrea sa-mi afiseze pagina.

Aveti vreo idee ?
Sus  
VanGogs

Data înscrierii: 03/Noi/2003
Locație: Alba-Neagra

Trimis: Mie Ian 07, 2004 3:02 pm    Titlul subiectului:  

din cate tin eu minte, cu privire la my old hacking days , windowsu tine fisieru asta error400.html sau kam asha cevca, intr-un dll din system, sau din dir, windows,,, asha k modifici dllu si pui o pagina a ta kre vrei...

cauta si tu pe gogle reshacker si downloadeaza-l, cauta dupa dllu ala si tadam. nu mai stiu kre e k nu le invat pe de rost...

ma gasndesc k asta vrei, nu? sau vrei sa vada si ceilalti pagina de eroare? atunci nu stiu, tre sa ma mai gandesc...

8O
Sus  
ovi2ut

Trimis: Mie Ian 07, 2004 3:04 pm    Titlul subiectului:  

Nu, nu asta vroiam.

Vreau ca atunci cand cineva intra la mine pe server si introduce adresa unei pagini care nu exista, sa-i fie afisata o pagina anume indicata de mine si nu cea standard, din sistemul propriu.
Sus  
PCPbSlack

Data înscrierii: 23/Noi/2003
Locație: Ploiesti

Trimis: Dum Ian 11, 2004 12:22 am    Titlul subiectului:  

De obicei nu trebuie decat sa creezi niste fisiere de genul 401.shtml, 404.shtml etc. si problema ta este rezolvata. Insa sincer nu stiu cum configurezi Apache sa faca asta.

Pe serverele de hosting asa se procedeaza.

Bafta.
Sus  
ovi2ut

Trimis: Lun Ian 12, 2004 9:20 am    Titlul subiectului:  

Apache-ul trebuie configurat pentru asa ceva.

Dar am rezolvat problema pana la urma, acum merge.

Mersi pentru raspunsuri.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1