Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

cum se poate face...?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Alte baze de date
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cristian

Data înscrierii: 27/Ian/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Oct 28, 2003 2:37 pm    Titlul subiectului: cum se poate face...?  

Am facut un mic programel in php si mysql pina aici toate bune si frumoase. Rezultatul muncii il reprezinta un tabel cu casute colorate in nuante de gri. la imprimarea pe hirtie aceste nuante nu apar.Pe hirtie se vede doar continutul tabelului. Ce ar trebui sa fac pentru a rezolva aceasta problema? Multumesc pentru un eventual raspuns.
Sus  
ovi2ut

Data înscrierii: 13/Sep/2002
Locație: Middle of Nowhere

Trimis: Mar Oct 28, 2003 3:03 pm    Titlul subiectului:  

Maresti contrastu intre nuante (de fapt le afisezi cu culori diferite) sau schimbi imprimanta ... :wink:
Sus  
cristian

Trimis: Mie Oct 29, 2003 8:38 am    Titlul subiectului:  

Poate ca daca ai incercat vreodata sa folosesti casute colorate in excel ai fi observat ca tipareste si ceea mai fina nuanta de gri. Nu cred ca daca schimb imprimanta se rezolva problema. Oricum multumesc pentru intentia avuta de a gasi o solutie.
Sus  
ovi2ut

Trimis: Mie Oct 29, 2003 9:38 am    Titlul subiectului:  

Poate gasesti aici raspunsul:

http://nemesis.lonestar.org/site/color_tips.html
Sus  
cristian

Trimis: Joi Oct 30, 2003 2:32 pm    Titlul subiectului: Multumesc mult  

Cred ca am orbul gainilor sau poate ca am fost superficial oricum multumesc mult.
Sus  
ovi2ut

Trimis: Joi Oct 30, 2003 3:29 pm    Titlul subiectului:  

Citat: Cred ca am orbul gainilor sau poate ca am fost superficial oricum multumesc mult.

In general browserele sunt facute sa ignore culoarea de background in momentul imprimarii. Fiecare browser are ceva optiuni prin care sa-i spui ca vrei sa imprimi si background-ul si chestia asta scria in pagina de mai sus.

Daca nu este ceea ce cautai, imi cer scuze ca te-am deranjat cu raspunsurile mele, insa nu cred ca problema ta este una de PHP, ci de setari de browser ...
Sus  
cristian

Trimis: Joi Oct 30, 2003 7:14 pm    Titlul subiectului:  

Sfatul tau a fost foarte bun si util, sper alta data sa ma revansez. Merci mult
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Alte baze de date
Pagina 1 din 1