| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Mar 28, 2006 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
kelye a scris: in fine.. disctutia se pare ca devine mai mult teoretica .. se poate face CEVA non-comercial care sa aiba puterea google-search ?? si care sa nu fie asa usor de "poluat" de dragul rank-ului ?
se poate face ...
dar te asigur ca succesul sau va fi ... aproape de zero
daca nu inventezi ceva nou , revolutionar , care sa-ti caute in nu stiu cate pagini un termen in mai putin de 0.0000000000000000(0)1 secunde fara sa omoare serverele (cum face saracutzul google) , si iti creezi propriul filesystem gandit atat pt fisierele mici cat si pentru cele mari + backups ...
atunci este clar ca nu ai nici o sansa ...
si chiar daca ai cele mentionate de mai sus , tot ai nevoie de o tona de bani (try juma de milion de dolari pentru inceput) ca sa iti cumperi echipamentul si ... tzeava ...
deci raspunsul meu final ramane NU |
|
| Sus |
|
black diamond
Data înscrierii: 23/Mai/2005
|
| Trimis: Mar Mar 28, 2006 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ceva ce merita vazut, despre google
http://videobomb.com/posts/show/1052
Citat: Seth Godin is the author of six bestsellers, including Permission Marketing, an Amazon Top 100 bestseller for a year and a Fortune Best Business Book. His newest book, All Marketers are Liars , has already made the Amazon Top 100 and has inspired its own blog. Seth is also a renowned speaker, and was recently chosen as one of "21 Speakers for the Next Century" by Successful Meetings Magazine and is consistently rated among the best speakers by the audiences he addresses. Seth was founder and CEO of Yoyodyne, an interactive direct marketing company, which Yahoo! acquired in late 1998. He holds an MBA from Stanford, is a contributing editor to Fast Company magazine, and was called "the Ultimate Entrepreneur for the Information Age" by Business Week. This video is part of the Authors@Google series. Speaker: Seth Godin Host: Google |
|
| Sus |
|
kelye
Data înscrierii: 20/Ian/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Mar 28, 2006 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| excelent link .. excelent .. si primele 5 minute ..wow (faza cu simplitatea google e exact ce m-a atras la google .. au stiut sa isi tina prima pagina curata .. ) |
|
| Sus |
|
black diamond
|
| Trimis: Mar Mar 28, 2006 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca mai aveti si alte link-uri, nu va sfiiti... |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Mar Mar 28, 2006 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
waw ... l-am vazut pe tot ... nici nu am clipit ...
no pai ...
let's use ... google
http://www.google.ro/search?q=google+conference+videos |
|
| Sus |
|
black diamond
|
| Trimis: Mar Mar 28, 2006 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| De obicei cele bune le gasesti fie din greseala, fie prin linkuri date de altii... mai am un video despre hardware-ul folosit si modul de organizare hardware. Se numeste 'JDean_041021_OnDemand_100_256K_320x240.wmv' |
|
| Sus |
|
Magic
Data înscrierii: 01/Dec/2005
Locație: Targu-Jiu
|
| Trimis: Sâm Apr 01, 2006 3:54 am Titlul subiectului: |
|
|
MasterPhoton a scris: Daca yahoo ar avea filiala in RO, si servere in RO, ar fi obligati (in curand...)
in curand ? ... nu stiu de ce am impresia ca gresesti
Ebay - Romania OUT
PayPal - Romania OUT
Pana si Western Union nu accepta primim bani prin intermediul internetului ...
Google .. de care se vb, scoate din ce in ce mai multe site-uri afara din programele sale cum ar fi ADWords, ADSense ...
din cate stiu eu Yahoo! are foarte multe programe "pe bani" daca nu ma insel 90% din ele sunt pe bani, pana si jocurile care le jucam acum 2 ani pe Yahoo! erau "moca" acum te lasa 1 ora ... apoi $$$, nu o sa ma mire ... daca si jocurile online de pe Yahoo! or sa treaca la un mini sistem de plata si Romania tot OUT o sa fie ...
cum zicea "kelye" ca nu vrea telefon de 20 mil ... sau chiuveta de aur ... te aprob cu toate ca la bani "MULTI" viseaza toti .. ca vor ca nu vor ... |
|
| Sus |
|
MasterPhoton
Data înscrierii: 06/Mar/2003
|
| Trimis: Lun Apr 03, 2006 7:46 am Titlul subiectului: |
|
|
DO NOT GET ME WRONG!
Eu am spus ca, asa cum prevede (proiectul legii??? sau chiar ) legea in Romania, orice transmisie de date va fi obligatoriu inregistrata (in sensul de stocata, NU analizata!) pentru o perioada de timp (nu-mi aduc aminte bine cat).
Ce am spus n-are nici o legatura cu 'e-payment', sau alte efecte daunatoare ale actiunilor script kiddies romani. |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Lun Apr 03, 2006 8:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Google a zis ca daca se formeaza o echipa , vor face o filiala si in Romania (mi se pare ca trebuie sa fie 20-50 indivizi).
Si la noi legea oricum nu se prea respecta. |
|
| Sus |
|
kelye
Data înscrierii: 20/Ian/2006
|
| Trimis: Lun Apr 03, 2006 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu asa se pune problema .. ca nu prea se respecta
daca nu vrei probleme o respecti.. si cand legea e absurda ..e jale |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
|
| Trimis: Lun Apr 03, 2006 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
kelye a scris: se poate face CEVA non-comercial care sa aiba puterea google-search ?? si care sa nu fie asa usor de "poluat" de dragul rank-ului ?
Stiu ca in CE precum si in Japonia se lucreaza la 2 motoare de cautare care sa concureze google, primul va fi destinat in principal europenilor si cel de-al doilea, facut de japonezi, va fi destinat pietei lor, cu caractere speciale folosite in limbile lor de acolo... din cate stiu rezultatele le vom vedea deabia pe la sfarsitul lui 2007 |
|
| Sus |
|
oiganSTUDIOS
Data înscrierii: 22/Oct/2004
|
| Trimis: Lun Apr 03, 2006 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna a scris: Google a zis ca daca se formeaza o echipa , vor face o filiala si in Romania (mi se pare ca trebuie sa fie 20-50 indivizi).
Si la noi legea oricum nu se prea respecta.
Asta e o aberatie infantila... "Google a zis" ... "daca se formeaza"... Cum adica, daca se formeaza ??? Se formeaza singura ?? Ce tampenii... E clar ca pentru moment Google nu are interese financiare in Romania... Daca ar avea, in 2 zile s-ar pune bazele google romania... Sar baietii cu banu, toti mai marii din companiile romanesti s-ar duce cu cv-u la usa la google si gata....
Auzi, "daca se formeaza o echipa" ... De parca vorbesti despre un meci de fotbal in spatele blocului .... |
|
| Sus |
|
clw
Data înscrierii: 09/Ian/2006
|
| Trimis: Mar Apr 11, 2006 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu vreau chiuveta de aur, telefon de 20 de milioane si voiam si Ferrari, dar dupa ce am vazut faza cu gabi popescu am renuntat la el.
In alta ordine de idei, http://www.fastcompany.com/magazine/69/google.html E vechi (2003), dar e de citit si recitit si recitit.
Google in .ro? Am impresia ca era la misto post`ul ala :) |
|
| Sus |
|
westdesign
Data înscrierii: 17/Sep/2006
Locație: Oradea
|
| Trimis: Dum Sep 17, 2006 9:43 am Titlul subiectului: Google, google ... |
|
|
No comment, dar Google face bine.