|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
linuxtm2005
Data înscrierii: 02/Ian/2004
Locație: Din Fata PC
|
| Trimis: Dum Ian 04, 2004 12:48 am Titlul subiectului: cursuri php |
|
|
buna ma numesc danny sunt din Timisoara si am 17 ani .
As vrea sa stiu si eu unde pot sa fac cursuri de PHP+Mysql+Apache , acreditate .
Cursurile pot fi in timisoara sau in alte judete .
Multumesc si astept posturile voastre
:evil: |
|
| Sus |
|
elenaelle
Data înscrierii: 02/Noi/2006
|
| Trimis: Joi Noi 02, 2006 3:48 pm Titlul subiectului: Cursuri acreditate PHP / MYSQL / Java Script |
|
|
Cursuri acreditate de php poti gasi la Avantaj Consulting www.avantajconsulting.ro. Cursurile sunt insa in Bucuresti.
Aceste cursuri sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei prin C.N.F.P.A ( Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ) care indeplineste rolul de autoritate nationala pentru calificari.
Diploma eliberata in urma absolvirii cursului este cu recunoastere profesionala conform legislatiei in vigoare (OUG 129 / 2000 Republicata).
Trebuie sa cauti o astfel de diploma, recunoscuta de cele doua ministere pentru ca o alta diploma s-ar putea sa nu-ti fie tocmai de folos.
Programa este foarte buna si ce e foarte important este faptul ca acest curs are un caracter preponderent practic.
O aplicatie la finalul acestui curs de php este chiar realizarea unui magazin virtual.
Succes! |
|
| Sus |
|
micael
Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)
|
| Trimis: Sâm Noi 04, 2006 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
| poti gasi si la www.timsoft.ro (online) |