|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
jimmy77
Data înscrierii: 22/Dec/2003
|
| Trimis: Lun Dec 22, 2003 2:23 pm Titlul subiectului: Interogare multipla |
|
|
Salutare
Am probleme cu interogari de tipul : id=2&nume=ionescu ; interogarea dupa un singur index merge bine(corect) insa cand incerc o interogare de genul celei de mai sus nu-mi afiseaza rezultatul corect, ori nu afiseaza nimic, ori imi da rezultatele tinand cont numai de primul index (exe. id=2 in exe. de mai sus).Care poate fi motivul? Indexarea incorecta?
Exe. concret: vreau sa fac un site in 3 limbi, care contine menu si submenu(si poate chiar subsubmenu, ramane de vazut). Interogarea gen limba=1&menu=0&submenu=3 nu-mi merge.Puteti sa-mi oferiti un exemplu functional? Multumesc. |
|
| Sus |
|
raynor
Data înscrierii: 23/Dec/2003
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Feb 19, 2004 3:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea inteleg de ce nu-ti merge dar eitate aici www.tvsport.ro la divizii
sunt doua criterii pe care le iua in pagina urmatoare cu $_GET[criteriu] in cazul tau cu $_GET[id] si $_GET[nume]. Da-mi mai multe detalii poate nu am inteles eu bine. |
|
| Sus |
|
biban
Data înscrierii: 13/Apr/2003
Locație: Giurgiu
|
| Trimis: Joi Feb 19, 2004 5:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. Pune structura tabelului si interogarea completa pe care o incerci
2. ai rulat interogarea intr-un script sau in consola mysql (in consola probabil ai primit un mesaj de eroare. pune-l si pe ala)
3. Nu e prea eficient ce incerci sa faci pentru ca din cate inteleg eu tu interoghezi baza de date pentru fiecare linie a meniului. Mai bine incearca sa incarci intr-un array rezultatul interogarii doar cu clauza limba=1 apoi din array pune in meniu. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|