Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

delta pret pt. suport PHP&MySQL
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Ubik

Data înscrierii: 18/Iul/2005
Locație: Pascani

Trimis: Mie Mar 15, 2006 10:27 am    Titlul subiectului: delta pret pt. suport PHP&MySQL  

Salut.
"Cunosc" o firma care are site cu vreo 50M spatiu in care intra si spatiul pt e-mails. Eu le-am propus sa "refacem" site-ul cu avantajele PHP&MySQL, numai ca tipii sunt cam reticenti si se tem sa nu-i coste prea mult, asa ca intrebarea mea ar fi cam cat ar costa, in medie, suportul pt a folosi PHP&MySQL pt. site-ul unei firme ?
Evident ca probabil cea mai simpla solutie ar fi sa-i intrebe direct pe furnizori, dar eu ar trebui sa fac intai o mica evaluare :D.
Deci, stie cineva cam cat ar costa in plus pt a putea folosi PHP&MySQL pt. realizarea site-ului ?
MS.
Sus  
micael

Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)

Trimis: Mie Mar 15, 2006 11:33 am    Titlul subiectului:  

in primul rind ca nu aici trebuia sa postezi... in al doilea rind, daca ii stii si le stii furnizorii, de ce nu pui mina pe tel si sa ii intrebi direct, asa, ca pt tine?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Pagina 1 din 1