Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

REFRESH
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
HPgeo

Data înscrierii: 10/Mar/2006

Trimis: Mar Mar 14, 2006 5:43 pm    Titlul subiectului: REFRESH  

Am un chat si i-am dat sa se dea un refresh la 2 secunde, dar incarca foarte greu si face clasicul ticait de la IE. Am inteles ca se poate face un refresh in background sau nustiu unde cu tehnologia AJAX. Aveti idee, cum?
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Mar Mar 14, 2006 6:02 pm    Titlul subiectului:  

http://www.plasticshore.com/projects/chat/
Sus  
OryNider

Data înscrierii: 18/Mai/2006
Locație: Arad

Trimis: Vin Sep 15, 2006 10:12 pm    Titlul subiectului:  

Bună,
Am făcut două module mx_radio și mx_shotcast cu care se poate aculta radio live de pe site. Problema e că am făcut un fișier radio_update.php care îți face refresh după o anumită perioadă și actualizează cine e are playerul deschis încă, dar dacă îl bag într-un iframe în player se strică designul playerului la mx_shotcast mai arată cumva dar la mx_radio se modifică rău. Mar interesa o altă metodă fără să dau refresh la tot playerul că se oprește play.

Mersi.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Pagina 1 din 1