|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
andreic
Data înscrierii: 11/Mar/2006
Locație: Sighet/Cluj
|
| Trimis: Sâm Mar 11, 2006 7:41 pm Titlul subiectului: Serviciu de gazduire sau server dedicat? |
|
|
Salutare!
Lucrez la o aplicatie web, cu care sunt in faza de testare. Aplicatia propriu-zisa este mica, toate scripturile php si bazele de date ocupa maxim 1MB. Problema este in felul urmator: aplicatia mea utilizeaza foarte mult functia php fopen() deoarece isi ia datele de pe niste motoare de cautare si astfel genereaza trafic (download, mai exact) pe server de aproximativ 5MB / minut. V-as ruga sa-mi spuneti, din experientele voastre, daca pentru aceasta aplicatie imi este suficient un serviciu de gazduire din partea unei firme (si daca se poate sa-mi recomandati una care mi s-ar potrivi) sau am nevoie de un server dedicat? Imi sunt foarte imporanti timpii de raspuns, pentru ca procesarea datelor sa se faca rapid, iar utilizatorul final sa poata beneficia de rezultate in timp cat mai scurt.
Va multumesc |
|
| Sus |
|
coti
Data înscrierii: 15/Ian/2005
Locație: Targoviste
|
| Trimis: Sâm Mar 11, 2006 7:54 pm Titlul subiectului: pai.. |
|
|
| daca nu iti permiti un dedicat atunci foloseste Godaddy.com |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Mar 11, 2006 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ceea ce tu numesti download, din punctul de vedere al hosterului este upload. Discuta de la inceput cu el (ce upload iti permite) sa nu ai surptize sa-ti ofere download corespunzator insa upload mai cu taraita (sa nu fie limitat).
Din ce spui acolo, daca nu ai notat gresit MB, ar trebui numai pentru upload sa-ti aloce mai mult de 512Kbps. Daca traficul ce-l faci este in ceea ce noi romanii numim metropolitana, nu e o valoare mare. Daca traficul este international o asemenea banda la un provider roman cam costa (mai bine-ti iei in afara).
Pune intrebarea si pe http://gazduire.info/forum , acolo poti capata sfaturi direct de la hosteri. |
|
| Sus |
|
andreic
Data înscrierii: 11/Mar/2006
Locație: Sighet/Cluj
|
| Trimis: Sâm Mar 11, 2006 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
em@il a scris: Ceea ce tu numesti download, din punctul de vedere al hosterului este upload. Discuta de la inceput cu el (ce upload iti permite) sa nu ai surptize sa-ti ofere download corespunzator insa upload mai cu taraita (sa nu fie limitat).
Din ce spui acolo, daca nu ai notat gresit MB, ar trebui numai pentru upload sa-ti aloce mai mult de 512Kbps. Daca traficul ce-l faci este in ceea ce noi romanii numim metropolitana, nu e o valoare mare. Daca traficul este international o asemenea banda la un provider roman cam costa (mai bine-ti iei in afara).
Pune intrebarea si pe http://gazduire.info/forum , acolo poti capata sfaturi direct de la hosteri.
Nu, eu m-am referit la download din punct de vedere al hosterului (deci scripturile downloadeaza niste pagini, pe care le proceseaza), iar paginile accesate sunt de obicei din domeniul .de. Am incercat sa postez problema mea pe gazduire.info/forum, dar nu stiu din ce motiv nu pot. Primesc o eroare din partea serverului.
Edit: Multumesc oricum de raspunsuri |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|