|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
johnutz
Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură
|
| Trimis: Sâm Mar 11, 2006 9:05 am Titlul subiectului: forțare download prin .htaccess |
|
|
Salutare,
Aș avea nevoie, pentru toate fișierele dintr-un director, să fac să apară dialogul de "save file"...
După mintea mea, asta s-ar face dacă îl conving pe Apache să dea pentru toate fișierele de acolo un header de genul Content-Type: application/force-download, și / sau Content-Disposition: attachment; filename="numelefisierului".
M-am uitat la directiva AddType, dar nu pot să îi înșir toate extensiile posibile...
Vreau să meargă pentru orice extensie..
Mulțumesc.. |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Mar 11, 2006 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai de ce AddType si nu ForceType application/octet-stream intr-o sectiune <Files *.*> sau <Directory /path/to/dir>? |
|
| Sus |
|
johnutz
|
| Trimis: Sâm Mar 11, 2006 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Știam eu că trebuie să fie ceva cu *Type, și la o frunzărire superficială a manualului, am dat de AddType..
Merci, într-adevăr, merge!
Dar mai e o problemă: la fișierele cu extensia php îmi da tot Content-Type: text/html.
Ca să nu fie rulate pe server, am pus un php_flag engine false în .htaccess.
De aici aș putea să trag concluzia că problema poate fi mult mai complicată decât am presupus la început:
Serverul ăla are și suport de Perl, și cred că și ASP.. Cum să fac să le dezactivez și p-alea?
(Da, întrebarea e pusă nasol, cred că mai bine fac cu readfile() sau asemănător) |
|
| Sus |
|
johnutz
|
| Trimis: Sâm Mar 11, 2006 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am rezolvat cu Content-Type pentru php-uri, cu setarea default_mimetype. .htaccess-ul meu arată acum cam așa Cod: php_flag engine false
php_value default_mimetype application/octet-stream
ForceType application/octet-stream
Interesant faptul că, deși am dezactivat parser-ul de php (php_flag engine false), default_mimetype are totuși efect! Explicabil, nu? |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|