Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

eCommerce
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
egroeg

Data înscrierii: 16/Iun/2005
Locație: Exilat in marea "metropola".

Trimis: Vin Mar 10, 2006 8:59 am    Titlul subiectului: eCommerce  

www.onestop.ro - hit me, hit me hard!
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Mar 10, 2006 9:05 am    Titlul subiectului:  

Arata bine, dar ai zis sa dau tare... Na un sut:
Citat:
1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-40, 20' at line 1

SELECT [censored] INNER JOIN [censored] LEFT JOIN specials sp ON [censored] inner join manufacturers m on (m.manufacturers_id = p.manufacturers_id) INNER JOIN stock_values st ON (p.stock_id = st.stock_values_id) WHERE pd.language_id=4 and p.products_status = '1' and p.categories_id in (2,3,4,[censored]) order by p.products_price,p.categories_id asc limit -40, 20

Aici apare: categories.php?cPath=1&page=[aici e buba, verifica nu doar daca e numeric, ci si daca e intre limitele corespunzatoare, adica 0 si maxim]

La fel si la product_info.php?products_id=[nici asta nu e verificat corespunzator]

Macar dezactiveaza afisarea erorii aleia care imi da tot SQL-ul (iti dai seama ca avand SQL-ul in fata ma pot chinui sa fac un inject).

aa, uitasem! pentru micael: minunat, magnific, nemaivazut
Sus  
egroeg

Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:12 am    Titlul subiectului:  

cu prima chestie sunt de acord si im accept sutul, dar cu ce-a de-a 2-a n-as prea fi... sau as fi daca imi spui in ce conditie da eroare

si evidnet...
em@il a scris: aa, uitasem! pentru micael: minunat, magnific, nemaivazut
ce-a vrut sa zica poetul mai sus?
Sus  
carco

Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:15 am    Titlul subiectului:  

egroeg a scris: cu prima chestie sunt de acord si im accept sutul, dar cu ce-a de-a 2-a n-as prea fi... sau as fi daca imi spui in ce conditie da eroare
products_id=a'

Cand stii ca e numeric iar in SQL-ul generat nu bagi valoarea intre ghilimele, chiar daca ai verificat, $id=(int)$_GET...

egroeg a scris:
si evidnet...
em@il a scris: aa, uitasem! pentru micael: minunat, magnific, nemaivazut
ce-a vrut sa zica poetul mai sus?
un alt thread unde ne cearta ca stim doar sa dam cu pietre (adica sa semnalam bug-uri)
Sus  
micael

Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)

Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:17 am    Titlul subiectului:  

...face misto fiindca am criticat in cadrul sectiunii asteia pe cei care criticau intr-un lombaj "necorespunzator"... :D
dar nu iti fa probleme... la tine se pare ca nu era cazul :D
Sus  
egroeg

Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:23 am    Titlul subiectului:  

ma simt de-a dreptul... onorat...

em@il: mah pagina de produse in caz ca nu gaseste produsul te duce la index.. si asta face orice i-as da la paramentrul ala din get
Sus  
carco

Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:28 am    Titlul subiectului:  

acum da... cand am postat eu, am incercat cu product_info.php?products_id=a' si am obinut un ditamai carnatul cu eroarea SQL. (era la final WHERE ... and products_id=a' , nu aveam de unde sa stiu eu SQL-ul folosit daca nu-l vedeam).
Se pare ca acum, modulul ala care afisa eroarea face redirect catre index.php in loc sa o mai afiseze ca vad acelasi comportament si in alte sectiuni.
Sus  
egroeg

Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:30 am    Titlul subiectului:  

right...

l-am mai patch-uit ... alt sut?... azi primesc oricate :)
Sus  
carco

Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:35 am    Titlul subiectului:  

La cosul de cumparaturi, probabil folosesti (int)cantitate insa in baza de date bagi ce a scris vizitatorul. Mai exact eu pot pune cantitatea: 2alabala
Sus  
egroeg

Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:37 am    Titlul subiectului:  

se pare ca stau cam prost la capitolul validari :D
Sus  
micael

Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)

Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:39 am    Titlul subiectului:  

si in Firefox, in meniul din stinga "promotii/Oferte speciale" acopera meniul de la telecomunicatii si Telefoane mobile (pas tres grave, dar am zis sa critic si eu ceva ca sa fiu in rind cu lumea)
Sus  
carco

Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:56 am    Titlul subiectului:  

Ce i-as mai face eu:

- marcarea categoriei curente in meniul din stanga (sunt pe consumabile? sa iese consumabile in evidenta)

- posibilitatea alegerii subcategoriei si dupa ce eu am intrat intr-o categorie (acum e posibil doar din meniul principal, din acel css popup).
Langa titlul categoriei eu as pune si un fel de "select", adica sa am (implicit) Consumabile -> [ toate produsele | \/ ] (click pe select si sa-mi pot alege o subcategorie).
Apoi, cand esti pe categoria mare (Consumabile), ar merge sa pui la produse si subcategoria din care fac parte (eventual sa fie link la subcategoria respectiva):
Adica sa am: Etichete plastifiate 85x135mm, bucata [ Alte consumbaile ] (dau click pe alte consumabile ma duce in Alte consumabile)

- acelasi lucru la producatori, cand merg pe un producator sa pot vedea/alege categoriile in care este prezent (+ pus la produ categoria din care face parte, chiar cu path: consumabile / alte consumabile )

- prin stanga/dreapta ar fi bune diverse clasificari/statistici, functie de categorii: "cel mai vizitat", "cel mai cumparat", "cel mai ieftin", "recomandarea noastra",...

- informatii generale de genul "ultimele produse adaugate" sau "produse intrate in aceasta saptamana", ...

- rating + comentarii la produse (din partea vizitatorilor) (astea poate sunt dar nu mi-am facut cont)

- AS RESCRIE TEMPLATE-ul (html-ul, din pacate lasa mult de dorit)

Oricum e misto jucaria. Ai facut-o tu de la 0 sau e ceva customizat.
Sus  
egroeg

Trimis: Vin Mar 10, 2006 11:01 am    Titlul subiectului:  

designul nu e facut de mine, motorul din spate e un oscommerce mult modificat
Sus  
punctweb

Data înscrierii: 24/Mar/2004

Trimis: Vin Mar 10, 2006 2:36 pm    Titlul subiectului:  

uite ceva funny: dau click pe imaginea cu promo la laptop (Amilo M-1451G...) (in prim apagina) si ma duce la Smart S2800/512DDR/ 80GB-S/ FX5200-128MB/ CD-RW/ Linux care numai laptop nu e...
Sus  
egroeg

Trimis: Vin Mar 10, 2006 2:39 pm    Titlul subiectului:  

da, stiu.. e un produs mai vechi .. produsul nu mai e si nu s-a hotarat inca la ce sa se faca promotie
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2