| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
egroeg
Data înscrierii: 16/Iun/2005
Locație: Exilat in marea "metropola".
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 8:59 am Titlul subiectului: eCommerce |
|
|
| www.onestop.ro - hit me, hit me hard! |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Arata bine, dar ai zis sa dau tare... Na un sut:
Citat:
1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-40, 20' at line 1
SELECT [censored] INNER JOIN [censored] LEFT JOIN specials sp ON [censored] inner join manufacturers m on (m.manufacturers_id = p.manufacturers_id) INNER JOIN stock_values st ON (p.stock_id = st.stock_values_id) WHERE pd.language_id=4 and p.products_status = '1' and p.categories_id in (2,3,4,[censored]) order by p.products_price,p.categories_id asc limit -40, 20
Aici apare: categories.php?cPath=1&page=[aici e buba, verifica nu doar daca e numeric, ci si daca e intre limitele corespunzatoare, adica 0 si maxim]
La fel si la product_info.php?products_id=[nici asta nu e verificat corespunzator]
Macar dezactiveaza afisarea erorii aleia care imi da tot SQL-ul (iti dai seama ca avand SQL-ul in fata ma pot chinui sa fac un inject).
aa, uitasem! pentru micael: minunat, magnific, nemaivazut |
|
| Sus |
|
egroeg
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
cu prima chestie sunt de acord si im accept sutul, dar cu ce-a de-a 2-a n-as prea fi... sau as fi daca imi spui in ce conditie da eroare
si evidnet...
em@il a scris: aa, uitasem! pentru micael: minunat, magnific, nemaivazut
ce-a vrut sa zica poetul mai sus? |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
egroeg a scris: cu prima chestie sunt de acord si im accept sutul, dar cu ce-a de-a 2-a n-as prea fi... sau as fi daca imi spui in ce conditie da eroare
products_id=a'
Cand stii ca e numeric iar in SQL-ul generat nu bagi valoarea intre ghilimele, chiar daca ai verificat, $id=(int)$_GET...
egroeg a scris:
si evidnet...
em@il a scris: aa, uitasem! pentru micael: minunat, magnific, nemaivazut
ce-a vrut sa zica poetul mai sus?
un alt thread unde ne cearta ca stim doar sa dam cu pietre (adica sa semnalam bug-uri) |
|
| Sus |
|
micael
Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:17 am Titlul subiectului: |
|
|
...face misto fiindca am criticat in cadrul sectiunii asteia pe cei care criticau intr-un lombaj "necorespunzator"... :D
dar nu iti fa probleme... la tine se pare ca nu era cazul :D |
|
| Sus |
|
egroeg
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
ma simt de-a dreptul... onorat...
em@il: mah pagina de produse in caz ca nu gaseste produsul te duce la index.. si asta face orice i-as da la paramentrul ala din get |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
acum da... cand am postat eu, am incercat cu product_info.php?products_id=a' si am obinut un ditamai carnatul cu eroarea SQL. (era la final WHERE ... and products_id=a' , nu aveam de unde sa stiu eu SQL-ul folosit daca nu-l vedeam).
Se pare ca acum, modulul ala care afisa eroarea face redirect catre index.php in loc sa o mai afiseze ca vad acelasi comportament si in alte sectiuni. |
|
| Sus |
|
egroeg
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
right...
l-am mai patch-uit ... alt sut?... azi primesc oricate :) |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
| La cosul de cumparaturi, probabil folosesti (int)cantitate insa in baza de date bagi ce a scris vizitatorul. Mai exact eu pot pune cantitatea: 2alabala |
|
| Sus |
|
egroeg
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| se pare ca stau cam prost la capitolul validari :D |
|
| Sus |
|
micael
Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| si in Firefox, in meniul din stinga "promotii/Oferte speciale" acopera meniul de la telecomunicatii si Telefoane mobile (pas tres grave, dar am zis sa critic si eu ceva ca sa fiu in rind cu lumea) |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce i-as mai face eu:
- marcarea categoriei curente in meniul din stanga (sunt pe consumabile? sa iese consumabile in evidenta)
- posibilitatea alegerii subcategoriei si dupa ce eu am intrat intr-o categorie (acum e posibil doar din meniul principal, din acel css popup).
Langa titlul categoriei eu as pune si un fel de "select", adica sa am (implicit) Consumabile -> [ toate produsele | \/ ] (click pe select si sa-mi pot alege o subcategorie).
Apoi, cand esti pe categoria mare (Consumabile), ar merge sa pui la produse si subcategoria din care fac parte (eventual sa fie link la subcategoria respectiva):
Adica sa am: Etichete plastifiate 85x135mm, bucata [ Alte consumbaile ] (dau click pe alte consumabile ma duce in Alte consumabile)
- acelasi lucru la producatori, cand merg pe un producator sa pot vedea/alege categoriile in care este prezent (+ pus la produ categoria din care face parte, chiar cu path: consumabile / alte consumabile )
- prin stanga/dreapta ar fi bune diverse clasificari/statistici, functie de categorii: "cel mai vizitat", "cel mai cumparat", "cel mai ieftin", "recomandarea noastra",...
- informatii generale de genul "ultimele produse adaugate" sau "produse intrate in aceasta saptamana", ...
- rating + comentarii la produse (din partea vizitatorilor) (astea poate sunt dar nu mi-am facut cont)
- AS RESCRIE TEMPLATE-ul (html-ul, din pacate lasa mult de dorit)
Oricum e misto jucaria. Ai facut-o tu de la 0 sau e ceva customizat. |
|
| Sus |
|
egroeg
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| designul nu e facut de mine, motorul din spate e un oscommerce mult modificat |
|
| Sus |
|
punctweb
Data înscrierii: 24/Mar/2004
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| uite ceva funny: dau click pe imaginea cu promo la laptop (Amilo M-1451G...) (in prim apagina) si ma duce la Smart S2800/512DDR/ 80GB-S/ FX5200-128MB/ CD-RW/ Linux care numai laptop nu e... |
|
| Sus |
|
egroeg
|
| Trimis: Vin Mar 10, 2006 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da, stiu.. e un produs mai vechi .. produsul nu mai e si nu s-a hotarat inca la ce sa se faca promotie |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|