Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Browsershots
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Browsere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Vic

Data înscrierii: 12/Noi/2005
Locație: victorstanciu.ro

Trimis: Dum Feb 26, 2006 2:07 pm    Titlul subiectului: Browsershots  

Nu stiu cati dintre voi stiu asta, dar exista un serviciu pe care l-am desoperit de curand, numit Browsershots.
Ideea principala este crearea automata de screenshot-uri pentru cele mai utilizate browsere, sub cele mai utilizate SO-uri.
Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti adresa site-ului pentru care vreti screenshot-uri, si intr-un timp relativ scurt (pentru IE si Safari dureaza foarte putin, pentru restul am observat ca in medie o zi), veti vedea cum arata pagina testata pe aceste browsere.
Vad ca momentan este beta, iar daca atunci cand pun versiunea finala vor pastra serviciul tot gratuit, eu zic ca o sa aiba un succes foarte mare cu el.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Feb 26, 2006 2:21 pm    Titlul subiectului:  

il stim :D
Sus  
Vic

Data înscrierii: 12/Noi/2005
Locație: victorstanciu.ro

Trimis: Dum Feb 26, 2006 2:25 pm    Titlul subiectului:  

Ma, na, am zis si eu pentru aia care nu stiu.
Am dat inainte un search aici dupa el sa vad daca l-a mai postat cineva, nu l-am gasit si am zis hell, n-or stii chiar toti, hai sa fac si eu un bine.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Browsere
Pagina 1 din 1