Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

colectare informatii
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
heinrich

Data înscrierii: 06/Dec/2003

Trimis: Sâm Dec 06, 2003 12:46 am    Titlul subiectului: colectare informatii  

salut...new here...dar sa trec la subiect.....
vreau sa fac un script care sa caute anumite informatii pe siteuri...ok...asta nu e greu...dar vreau sa caut si prin forum-uri, iar aici tre sa ma loghez si sa primesc cookieul...ar trebui sa simulez comportamentul unui browser...pb e ca nu prea am idee cum...so? sugestii? :idea:
Sus  
MasterPhoton

Data înscrierii: 06/Mar/2003

Trimis: Sâm Dec 06, 2003 10:44 am    Titlul subiectului:  

:idea: Poti face o baza de date cu forumurile cunoscute, useri si parole...
Sus  
heinrich

Data înscrierii: 06/Dec/2003

Trimis: Mar Dec 09, 2003 1:54 am    Titlul subiectului:  

mda....nu la asta ma refeream...asta stiu sa fac...am trecut de nivelul ala...poate nu m-am exprimat corect...ba ba...m-am exprimat corect...cum citesc o pagina care e protejata de un user cu parola? sau mai exact cum primesc un cookie in php de la server.
Sus  
MasterPhoton

Data înscrierii: 06/Mar/2003

Trimis: Mar Dec 09, 2003 3:36 pm    Titlul subiectului:  

Aha...ar trebui sa vezi ce fel de cookieuri iti genereaza, ce-ti scrie in ele la o logare obisnuita, iar apoi, daca ai drepturi de scriere in directorul de cookieuri, sa creezi un fisier care sa "emuleze" ( 8) ) un cookie generat de forumul respectiv.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Pagina 1 din 1