Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Imbinare login & phpBB
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
WhiteGhost

Data înscrierii: 04/Dec/2003

Trimis: Joi Dec 04, 2003 1:40 pm    Titlul subiectului: Imbinare login & phpBB  

Problema mea este :

Am creat un mic script php cu formular de login pentru forumul phpBB2 pe care il voi folosi intr-o pagina separata dea aceasta. Scriptul verifica daca userul si parola md5 exista in baza de date [daca exista interogarea va returna un rand si autentificarea este facuta intro sesiune.] Ei, intrebarea mea este cum fac ca aceasta sesiune sa corespunda cu cea a phpBB2-ului , anume daca eu dau login pe prima pagina cand dai click la forum sa fiu inca logat cu userul si parola de pe forum specificata pe prima pagina

Multumesc anticipat!
Sus  
lupuleine

Data înscrierii: 18/Iun/2003
Locație: Timisoara

Trimis: Joi Dec 04, 2003 5:30 pm    Titlul subiectului:  

doar o sugestie, incearca sa incepi invers, adica sa iei fisierul login.php din phpBB si sa vezi daca poti sa-l exporti intr-o pagina nou, dupa care sa incerci sa tai rand pe rand din stuff-urile care nu-ti sunt de folos, daca poti sa-l reduci la basic atunci esti cam la capat, cel putin acesta ar fi modul in care asha incepe eu treaba ramane sa alegi tu varianta corecta ;)
Sus  
dannn

Data înscrierii: 14/Feb/2004

Trimis: Sâm Feb 14, 2004 8:42 pm    Titlul subiectului:  

an style="color: #000000"><?php define('IN_PHPBB', true); $phpbb_root_path = "adresa fizica unde este phpbb terminata in slash"; include($phpbb_root_path . 'extension.inc'); include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx); // // Start session management // $userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX); init_userprefs($userdata); 
Pui asta la inceputul fiecarei pagini din siteul tau care vrei sa fie phpbb compatible (Adica care vrei sa pastreze sesiunile din phpbb)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Pagina 1 din 1