|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
WhiteGhost
Data înscrierii: 04/Dec/2003
|
| Trimis: Joi Dec 04, 2003 1:40 pm Titlul subiectului: Imbinare login & phpBB |
|
|
Problema mea este :
Am creat un mic script php cu formular de login pentru forumul phpBB2 pe care il voi folosi intr-o pagina separata dea aceasta. Scriptul verifica daca userul si parola md5 exista in baza de date [daca exista interogarea va returna un rand si autentificarea este facuta intro sesiune.] Ei, intrebarea mea este cum fac ca aceasta sesiune sa corespunda cu cea a phpBB2-ului , anume daca eu dau login pe prima pagina cand dai click la forum sa fiu inca logat cu userul si parola de pe forum specificata pe prima pagina
Multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
lupuleine
Data înscrierii: 18/Iun/2003
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Joi Dec 04, 2003 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| doar o sugestie, incearca sa incepi invers, adica sa iei fisierul login.php din phpBB si sa vezi daca poti sa-l exporti intr-o pagina nou, dupa care sa incerci sa tai rand pe rand din stuff-urile care nu-ti sunt de folos, daca poti sa-l reduci la basic atunci esti cam la capat, cel putin acesta ar fi modul in care asha incepe eu treaba ramane sa alegi tu varianta corecta ;) |
|
| Sus |
|
dannn
Data înscrierii: 14/Feb/2004
|
| Trimis: Sâm Feb 14, 2004 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
an style="color: #000000"><?php define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = "adresa fizica unde este phpbb terminata in slash";
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);
//
// Start session management
//
$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX);
init_userprefs($userdata);
Pui asta la inceputul fiecarei pagini din siteul tau care vrei sa fie phpbb compatible (Adica care vrei sa pastreze sesiunile din phpbb) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|