Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

php live , save_path' directory not set
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Servere Web
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bgrosu

Data înscrierii: 01/Feb/2006

Trimis: Sâm Feb 18, 2006 4:01 am    Titlul subiectului: php live , save_path' directory not set  

salut , vreau sa imi instalez pe server phplive dar am o mica problema,de fiecare data cand ma duc la pagina de instalare imi da eroarea asta...
session.save_path' directory not set! Please set your session.save_path in your php.ini file. It is usally set to /tmp for UNIX, C:\Temp for windows. After you have done this, reload this page.
si vreau sa modic php.ini dar nu pot ptr ca providerul meu nu imi da voie, am un cont pe un hosting virtual si daca vreau sa modific php.ini tre sa imi cumpar un server, in fine, am tot cauta pe net dar nu gasesc nici o posibilitate. poate cineva sa ma ajute? serverul meu este pe windows nt :oops:
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Feb 18, 2006 8:05 am    Titlul subiectului:  

http://www.php.net/manual/en/function.session-save-path.php
Sus  
bgrosu

Data înscrierii: 01/Feb/2006

Trimis: Sâm Feb 18, 2006 4:59 pm    Titlul subiectului:  

mersi am sa incerc sa fac cum mi-a zis...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Servere Web
Pagina 1 din 1