Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

FLASH - swfuri loadate
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Bataglia

Data înscrierii: 16/Feb/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Feb 24, 2006 8:41 pm    Titlul subiectului: FLASH - swfuri loadate  

Am sa incerc sa fiu cat mai exact ca sa ma puteti intelegeti. Intrati pe www.bataglia.as.ro (nu am timp de reclame sau alte prostii )acolo am pus o parte din subiect. Sunt 2 swfuri, unul principal "baza" care in care sunt incarcate celelalte swfuri.
Probleme:
1)cum fac daca as pune un buton in swf incarcat, sa imi apara o actiune ceva celalalt swf, in swful ce incarca, (swf "baza") ? (la mine e insula)
2)daca vreau sa fac un meniu in html separat cu insulele postate si sa fac la fiecare cate un link ce reprezinta o anumita insula ce trebuie sa se incarce in cel de "baza" ce ar trebui sa scriu la cod, sau cum sa procedez?

MULTUMESC ENORM daca m-ar putea ajuta cineva,accept orice exemple sau sugestii - fara teorii ieftine! ;trebuie sa termin f repede proiectul.

PS:swfurile cu insulele au scroll format din tween motion.
Sus  
CatZ

Data înscrierii: 02/Noi/2004
Locație: Arad

Trimis: Vin Mar 24, 2006 2:54 pm    Titlul subiectului:  

Tradu mai pe clar..Daca vrei ajutor fii exact.Nu tre sa-mi spui codu zi doar exact ce vrei sa faci.
Sus  
Bataglia

Data înscrierii: 16/Feb/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Mar 24, 2006 2:56 pm    Titlul subiectului:  

merci mult dar e aproape o luna de cand am rezolvat acest subiect.merci oricum
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1