|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
UzZzY
Data înscrierii: 11/Iun/2004
Locație: Undeva, departe
|
| Trimis: Vin Feb 24, 2006 4:22 pm Titlul subiectului: Javascript add new field |
|
|
| Ma intereseaza un cod java, un link ceva care sa aduca inca un input cand se da click pe el, si tot asa ceva cum este la yahoo cand se da click pe upload si mai apare inca o casuta, daca are cineva asa ceva (cat mai simplu) sau stie vre-un link dau o bere. Ce am gasit eu pana acum sunt prea complicate, caut ceva dragutz si mic :). |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Vin Feb 24, 2006 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te intereseaza sa creeze dinamic acel camp? Fie asa, fie iti pui in pagina mai multe campuri la inceput, ascunse, iar cu JavaScript le afisezi pe rand.
Cum vrei? |
|
| Sus |
|
UzZzY
|
| Trimis: Vin Feb 24, 2006 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dinamic ar fi perfect , promit ca afisez codul de upload in php ;) |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Feb 24, 2006 6:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca de upload e vorba vezi Upload multiple files with a single file element (e link de download in articol) |
|
| Sus |
|
UzZzY
|
| Trimis: Vin Feb 24, 2006 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mama ce cool e chiar mai tare ca ala din yahoo mail sau decat orice am mai vazut eu ,10q :) dau 3 beri pe asta :D, pacat ca nu mere in firefox :(, adica aparent pare a merge, dar cand dau un print_r($_FILES) afiseaza doar informatiile despre primul fisier, in IE merge ca la carte, imi pare rau ca parea asa de frumos :( |
|
| Sus |
|
UzZzY
|
| Trimis: Sâm Mar 25, 2006 12:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| Chiar faza cu campurile ascunse cum e :( ca la cat javascript am bagat degeaba :( |
|
| Sus |
|
Weapon
Data înscrierii: 12/Dec/2005
Locație: Bucharest
|
| Trimis: Sâm Mar 25, 2006 10:27 am Titlul subiectului: |
|
|
pai tre sa mearga si in Firefox, start debugging :D
si faza cu campurile ascunse, mi se pare mai usor sa pui campul pentru upload sa fie ascuns la inceput, si sa il faci sa apara daca ai nevoie...din pacate nu folosesc si nici nu stiu JS, ca v-as fi ajutat cu cea mai mare placere... :) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|