Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Trimitere mail cu clasele mail din pear
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
VanGogs

Data înscrierii: 03/Noi/2003
Locație: Alba-Neagra

Trimis: Mar Dec 02, 2003 10:33 am    Titlul subiectului: Trimitere mail cu clasele mail din pear  

hmm, am vazut k send_mail din pear clasele mail primeste k parametri
$recipients, $body si mai era inca unu, nu-l mai tin minte. Unde apare adresa de mail de la care trimiti tu, sau cum o poti introduce? K recipients sunt aia kre primesc mailu, nu kre trimite...

:idea:
Sus  
VanGogs

Data înscrierii: 03/Noi/2003
Locație: Alba-Neagra

Trimis: Mie Dec 03, 2003 6:14 pm    Titlul subiectului: mdah  

deci va stiti, ce sa mai zic, tot un fir de iarba si o frunza de urzica...

Dupa ce mai face lumea forum dk nu se gaseste vreunu kre sa stie si ce sa raspunda la intrebarile utilizatorilor? Sau a-ti facut forum k asha e la moda, nu? In fine, hai , aku luati-va de mine. Parerea mea k nu prea stiti, si a-ti facut site-ul doar k sa va aflati in treaba si sa va dati mari.

Ata ete Romania...

8)
Sus  
lupuleine

Data înscrierii: 18/Iun/2003
Locație: Timisoara

Trimis: Joi Dec 04, 2003 5:44 pm    Titlul subiectului:  

n-are de ce sa se lege lumea de tine, fiecare cu parerea lui, cu toate astea site-ul asta este o chestie destul de utila eu nu cred ca-i vorba doar de moda ... (asta e parerea mea)

n-am folosit inca send_mail-ul din pear ce-ti pot spune despre setarea adresei de la care vine mail-ul este ca aceasta adresa depinde de serverul de mail prin care se trimite mail-ul respectiv, s-ar putea sa poti sa trimiti de pe un domeniu dar s-ar putea tot asha de bine sa-ti bage from-ul tau in body-ul mesajului si sa trimita de la o adresa a carui domeniu este suportat de serverul de mail
Sus  
cristi

Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara

Trimis: Joi Dec 04, 2003 9:27 pm    Titlul subiectului:  

Functia an style="color: #000000"><?php boolean send (mixed $recipients, array $headers, string $body)  din PEAR:

$recipients: catre cine trimiti
$headers: o lista de headere printre care si:

<?php $headers['From'] = 'mymail@example.com'; ?>

$body: continutul mesajului.
Sus  
Emil

Data înscrierii: 16/Noi/2003
Locație: echo $REMOTE_ADDR

Trimis: Dum Feb 22, 2004 10:08 am    Titlul subiectului:  

Un exemplu luat din documentatia oficiala de aici
an style="color: #000000"><?php include('Mail.php'); $recipients = 'joe@example.com'; $headers['From']    = 'richard@example.com'; $headers['To']      = 'joe@example.com'; $headers['Subject'] = 'Test message'; //bcc , cc  ...  $body = 'Test message'; $params['sendmail_path'] = '/usr/lib/sendmail'; //adapteaza  // Create the mail object using the Mail::factory method $mail_object =& Mail::factory('sendmail', $params); $mail_object->send($recipients, $headers, $body); ?> 
Sus  
Emil

Data înscrierii: 16/Noi/2003
Locație: echo $REMOTE_ADDR

Trimis: Sâm Mar 06, 2004 10:32 pm    Titlul subiectului: Email HTML cu PEAR Mail & Mime  

an style="color: #000000"><?php //require la pachetele pear          require_once("Mail.php");         require_once("Mail/mime.php");         //headerele mailului          $headers = array('From'       => 'sender@domeniu.com',                                'Subject'    => 'subiect',                                'X-Priority' => '3',                                 'X-Mailer' => 'PHP MAILER'                                );          //MIME it          $mime = new Mail_Mime();         $mime->setHtmlBody($html_message);          $body = $mime->get();          $hdrs = $mime->headers($headers);                  $mail = &Mail::factory('mail');           //send it          $mail->send($to, $hdrs, $body); 

Desi am dat un raspuns cu un post mai sus , din documentatia PEAR , uite ca m-am lovit de problema trimiterii mailului in format HTML si am decis sa folosesc de data asta PEAR::Mail .
Am adaptat codul meu din cauza ca l-am inclus intr-o clasa de uz general pt aplicatia la care lucrez acum .
Se observa ca am lasat $html_message gol , fiecare dintre voi alegandu-si singuri modalitatea de a da scriptului codul html . Personal , am folosit functiile de output buffering din php ,
an style="color: #000000"><?php ob_start();         include($template_file); //fisierul plain html , in care aveti doar      variabilele ce ce vor fi afisate in mail ...         $html_message = ob_get_contents();         ob_end_clean(); 
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1