|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
soulviasound
Data înscrierii: 24/Noi/2005
Locație: Cluj
|
| Trimis: Joi Feb 23, 2006 12:50 pm Titlul subiectului: Materiale multimedia ca plata pentru promovare |
|
|
Buna,
Am realizat si eu un site care are ca obiect de activitate mastering online si dvd authoring. As vrea sa-l promovez si eu putin dar pana nu scot vre-un ban nu sunt dispus sa platesc sume mari pentru promovare (am inteles ca, costa ceva campaniile astea de promovare online), dar sunt dispus sa ofer contraservicii, si anume productia de materiale multimedia. |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Feb 23, 2006 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai vesnica problema :P
Daca nu faci reclama nu ai clienti daca nu ai clienti nu poti sa faci reclama ca nu ai bani...
Incepe si tu cu ceva gratis, link-exchange, banner exchange, cauta pe google dupa astea si vezi ca sunt si in ro destule...
Inscriete in directoare fa ceea ce un SEO face si apoi o sa vezi ca incep sa vina si clientii... (fa rost de adrese de mail de la potentiali clienti si trimite-le un mail de anunt, doar unu ca sa nu faci spam... si din aia care raspund vezi ce pica...) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|