Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

PROBLEME delicate pt SCROLL!!!
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Bataglia

Data înscrierii: 16/Feb/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Feb 21, 2006 11:07 am    Titlul subiectului: PROBLEME delicate pt SCROLL!!!  

O mica problema care sunt sigur ca este utila multor useri de pe acest site - nu stiu daca a mai fost postata.Sa trecem la ceea ce ne intereseaza:
Am facut un scroll de imagini maricel;este compus dintr-un mc de imagini care se deplaseaza usor spre dreapta continuu; i-am pus 2 butoane stanga dreapta care dak apesi se misca in stanga mc si dreapta respectiv.
PROBLEMA: :D

- vreau cand pun cursorul spre dreapta sa-i dea scroll automat spre dreapta si cu o viteza mai mare decat cea a mc propriu-zis si stanga la fel
- vreau ca acele 2 butoane stang dreapt cand apesi sa se deplaseze in directia lor dar cu o viteza mai mare.Cum fac aceasta viteza mai mare? speedscroll am incercat si nu merge
on (rollOver)
{ tellTarget("/photo")
{ play ();
} // End of TellTarget
}
on (rollOut)
{ tellTarget("/photo")
{
stop ();
} // End of TellTarget
}
on (rollover)

acesta este codul utilizat la un buton

Please daca se pricepe cineva la asa ceva astept si eu un raspuns...clientii nu au timp intodeauna! :( YM: bataglia85
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1