Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

[b]Some problems in Flash+PHP[/b]
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Bataglia

Data înscrierii: 16/Feb/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Feb 16, 2006 12:24 pm    Titlul subiectului: [b]Some problems in Flash+PHP[/b]  

O mica problema ce poate fi folositoare pt multi useri: Am un mic meniu in flash, cu cateva butoane.Vreau sa fac acest meniu pe orizontala cu submeniuri pe verticala, insa partea proasta e ca nu am spatiu ca sa extind flashul, sa se poata vedea si submeniurile .(mentionez ca vreau sa il includ in html)
Intrebarea este pot sa fac submeniurile sa fie accesate in Php astfel incat sa nu imi mai ia spatiu prea mare dak l-as face in flash?....sper ca intelegeti ce vreau sa spun....(un ex www.steauafc.ro - nu sunt microbist- acelasi meniu numai ca submeniurile sa fie pe verticala si nu in flash!!!) :(

PS:mi-ar fi de ajutor niste tutoriale sau exemple concrete eventual

Mii de multumiri :)
Sus  
lcotfas

Data înscrierii: 07/Feb/2006

Trimis: Joi Feb 16, 2006 5:52 pm    Titlul subiectului:  

Nu stiu dk asta ai vrut sa intrebi, dar..

cred k ai putea incerca sa folosesti straturi.

Poti pune flash-ul intr-un strat superior celui in care ai html-ul. In acest fel nu ai mai avea probleme cu spatiul pentru submeniurile care se deschid in flash(submeniurile ar aparea deasupra html-ului).

Sper sa-ti fie de folos! :)
Sus  
Bataglia

Trimis: Joi Feb 16, 2006 6:09 pm    Titlul subiectului:  

:D nu degeaba am postat aceasta problema...nu poti sa pui un submeniu din flash care sa iti acopere html de dedesubt si de aceea am cerut eventual un ajutor php sau java script......

sunt sigur ca exista o solutie care sa rezolve problema
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Feb 17, 2006 8:40 am    Titlul subiectului:  

Citat: nu poti sa pui un submeniu din flash care sa iti acopere html de dedesubt
cum sa nu poti ?
orice e posibil ...

incearca reclamele de la sprite sau yahoo (ca dr pops sau peppers sau cum dracu era bautura aia) ...

faci flashul cat de mare il vrei tu
il incluzi in html mult mai mic (adica incluzi doar o bucata , anume bucata non-expanded) , folosesti actionscript ca odata ce userul trece cu mouse-ul pe ecran , acea bucata mare sa devina vizibila , et voila ! :D
Sus  
Bataglia

Trimis: Vin Feb 17, 2006 12:30 pm    Titlul subiectului:  

hmm...interesant ce spui tu...intr-adevar am vazut si eu asemenea reclame...un mic ex sau un tutorial cu acel AS crezi ca se poate? :arrow: ti-am spus ca nu prea am gasit pe net. multam frumos oricum pt teorie :D
Sus  
stealth

Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Mie Feb 22, 2006 1:33 pm    Titlul subiectului:  

Cred ca iti trebuie un DIV pozitionat absolut cu z-index foarte mare ca sa fie mereu on top iar flash-ului ii stabilesti transparency-ul.
Mai exact citeste aici : http://www.macromedia.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=tn_14201
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mie Feb 22, 2006 2:35 pm    Titlul subiectului:  

mmm ... mai nasol cand face omu click dreapta pe divul ala "transparent"
:P
Sus  
Bataglia

Trimis: Mie Feb 22, 2006 2:42 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: mmm ... mai nasol cand face omu click dreapta pe divul ala "transparent"
:P

in final un rasp? am vazut da, ca exista posibilitatea dar cum? :(
Sus  
Tenjoterpo8

Data înscrierii: 16/Noi/2006

Trimis: Joi Noi 16, 2006 12:55 pm    Titlul subiectului:  

Shakira is having *!
http://shakiranudeworld.info/movies/1
Sus  
kronosss

Data înscrierii: 16/Noi/2006

Trimis: Joi Noi 23, 2006 12:55 pm    Titlul subiectului:  

ms mult
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1