| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Clement
Data înscrierii: 16/Feb/2006
|
| Trimis: Joi Feb 16, 2006 10:14 am Titlul subiectului: Programator PHP - Full Time - Domeniu inovator |
|
|
Bun gasit,
Avem nevoie de ajutorul unui programator PHP (full time - carte de munca) pentru dezvoltarea unor proiecte inovatoare in Romania (Bucuresti).
Daca viitorul nostru coleg stie si ceva Java, bineinteles ca acest lucru se va reflecta si la salariul primit.
Bineinteles ca se pot oferi mai multe detalii despre proiecte, mediu de lucru, companie ... prin PM (pentru cei interesati).
Cu stima, |
|
| Sus |
|
johnutz
Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură
|
| Trimis: Joi Feb 16, 2006 11:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ai uitat sa pui ceva dupa virgula. |
|
| Sus |
|
Clement
|
| Trimis: Joi Feb 16, 2006 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru atentionare.
Numele meu este Clement (acelasi cu username-ul de pe forum).
Sper ca v-am redat increderea in anuntul nostru. |
|
| Sus |
|
kyron
Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Feb 16, 2006 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cred ca se referea la numele firmei. |
|
| Sus |
|
Clement
|
| Trimis: Joi Feb 16, 2006 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este foarte probabil sa nu se refere la numele firmei deoarece nu se obisnuieste sa se scrie numele firmei dupa formula de final ("Cu stima,").
Si, in plus, am specificat faptul ca pot fi oferite detalii despre companie prin mesaje private.
Nu este vorba despre secretomanie. Exista o justificare pentru care numele firmei nu a fost postat aici in zona publica si este voba de o justificare de ordin intern.
Cu stima! |
|
| Sus |
|
kyron
Data înscrierii: 16/Sep/2004
|
| Trimis: Joi Feb 16, 2006 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din moment ce a intrat in discutie, se astepta probabil la ceva in plus(nume complet, numele firmei) pentru ca nickname-ul ("Clement") era deja evident.
In fine, discutia asta e cam fara rost, cine e interesat poate trimite PM si afla mai multe. |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
|
| Trimis: Joi Feb 16, 2006 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Clement a scris: Este foarte probabil sa nu se refere la numele firmei deoarece nu se obisnuieste sa se scrie numele firmei dupa formula de final ("Cu stima,").
De fapt se pune
Cu stima,
Vasilica Ion
sotul patroanei
Cum sa faci un milion SRL
Zi-ne si noua acel domeniu "inovator" ca tare-s curios.
(PM-ul meu e stricat si nu-l pot folosi) |
|
| Sus |
|
Clement
|
| Trimis: Joi Feb 16, 2006 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inca o data, multumesc pt. atentionari si sfaturi.
Daca omisiunea de a-mi scrie numele mi-o insusesc (graba cu care am scris), te asigur ca sunt familiarizat cu formulele de adresare si cu modalitatile de incheiere a mesajelor scrise.
Totusi, nu este o uzanta a forumurilor sa iti pui chiar toata cartea de vizita sub semnatura.
Eu am considerat ca este indeajuns sa ma inscriu cu un nume real si sa imi inchei sincer mesajul asigurandu-va de stima mea pe toti cei de pe acest forum.
Daca prin formula mea de politete am starnit controverse, imi pare sincer rau.
Cat despre satisfacerea curiozitatii tale cu privire la "domeniul inovator", nu este in intentia noastra sa folosim acest forum pentru anuntarea proiectelor la care lucram si sunt convins ca aceasta este si dorinta administratorilor forumului.
Totusi, nefiind vorba despre un secret de stat nu va fi nici o problema sa iti satisfac aceasta curiozitate daca imi oferi posibilitatea (iti setezi profilul astfel incat sa iti pot trimite un email prin forum).
Dupa cum am spus, decizia este de a nu aparea amanunte pe forumurile publice. In cazul in care ai legatura cu project managementul si lansarea serviciilor vei intelege.
Cu aceeasi stima! |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
|
| Trimis: Joi Feb 16, 2006 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| emil a-coada-de-maimuta topweb punct ro |