|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
emi
Data înscrierii: 28/Mai/2003
|
| Trimis: Lun Noi 17, 2003 11:16 am Titlul subiectului: Apache pe RH9 cu suport SSL |
|
|
Salutare,
Vreau sa-mi instalez suport SSL pe apache 2.0.45 de pe RH9. Aveti sau stiti undeva un "istoric" al procedurii? Cum pot instala mod_ssl pe apache-ul 2.0.45 avand doar rpm-ul(mod_ssl-2.0.40-21.i386.rpm)? Am vazut postari pe forumuri cum ca si altii au avut probleme cu functionarea ssl pe apache2.
Este posibil ca pe acelasi server sa functioneze 2 versiuni apache? Ma gandesc in sensul ca versiunea 1.3.29 functioneaza bine cu ssl, dar ar fi posibil sa functioneze ambele versiuni pe acelasi server?(Eu banuiesc ca nu, dar poate nu am date suficiente :wink: .)
Multumesc pentru eventualele idei. |
|
| Sus |
|
PCPbSlack
Data înscrierii: 23/Noi/2003
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Dum Noi 23, 2003 1:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Pe site-ul http://www.modssl.org/ exista doar modulul SSL pentru Apache 1.3.29 sau mai vechi. Nu sunt sigur cat de stabil este modulul pe care il ai tu, si sincer sa fiu mi-am batut si eu capul cu instalarea unui modul pentru Apache 2, insa pana la urma am renuntat si am instalat Apache SSL 1.3.28 care mi s-a parut super stabil (mentionez SO - SuSe 9.0).
Referior la mai multe versiuni pe acelasi server, este destul de ambiguu, avand in vedere ca Apache in sine este un server. :?: Insa, sarind peste acest mic detaliu, s-ar putea sa poti instala 2 versiuni diferite ale serverului Apache care sa ruleze pe porturi diferite.
Bafta. :arrow: |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|