Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Despre server si retea
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Servere Web
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
papaleon2002

Data înscrierii: 17/Ian/2006
Locație: Ploiesti

Trimis: Lun Feb 13, 2006 9:35 pm    Titlul subiectului: Despre server si retea  

Nu-mi dau seama daca e bine sa pun aceasta ? aici, dar nu am gasit unde in alta parte. La job mi-a fost instalata o retea (in lab. de info.) de 10 calc. ce sunt legate la un server "SUSE LINUX Enterprise Server 9 (i586)" la care ma uit ca "V la SUSE noua". nu stiu ce comenzi sa-i dau, cum accesez unitatea CD de pe server (ca sa instalez programe pe calc.), cum sa vad componentele retelei (useri). Am acces ca admin. iar de pe calc. nu vad decat HDD-ul propriu si iconul de conectare la retea, dar nu stiu cum sa le accesez. Cei care le-a instalat nu mi-au dat amanunte. Unde si ce sa mai caut ca sa ma lamuresc ? F.F.M.TKS!
Sus  
punctweb

Data înscrierii: 24/Mar/2004

Trimis: Lun Feb 13, 2006 9:57 pm    Titlul subiectului:  

incearca aici
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Feb 13, 2006 10:51 pm    Titlul subiectului:  

Nu am lucrat cu Suse, dar ar trebui sa aiba o interfata Xwindows in care sa poti lucra, intreabai pe cei care au instalat serverul daca au pus o interfata grafica si cum o accesezi, din interfata sper sa te descurci, nu e ca in windows da e pe aproape...
Altfel, ar trebui sa inveti comenzi linux...
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Lun Feb 13, 2006 11:36 pm    Titlul subiectului:  

huh :

http://www.linuxnaibm.cz/pdf/sles_9_startup_guide.pdf

http://g.bookpool.com/gp/0506_pe1/067232749X.pdf

si in plus .. astia care ti-au livrat sistemul ar fi trebuit sa-ti dea si manuale. SuSE vine intotdeauna cu ele atata vreme cat e distributie comerciala (si SLES 9 este).
Sus  
VisezTrance

Data înscrierii: 22/Ian/2006

Trimis: Mar Feb 14, 2006 8:52 am    Titlul subiectului:  

Povestea ta imi suna deja vu. Sunt sanse sa iti stiu si parola de root, si vorbesc serios. Aceea este o versiune personalizata de SUSE .. light este putin spus .. crippled suna mai apropiat de realitate. Asa ca nu te obosi sa instalezi prea multe programe .. oricum .. logheaza-te ca root .. si scrie "startx" .. pentru un gui ce rivalizeazea blackbox. Sau scrii mc pentru midnight commander .. seamana mult cu norton commander. Cdrom-ul este evident montat in /media/cdrom sau cdrecorder. Mult succes.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Servere Web
Pagina 1 din 1