| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
soulviasound
Data înscrierii: 24/Noi/2005
Locație: Cluj
|
| Trimis: Sâm Feb 11, 2006 1:00 pm Titlul subiectului: Indexarea unui site in Google |
|
|
Buna.
Sunt si eu nou in treburile astea de internet si am o problema. Doresc ca site-ul meu sa apara in google. Am citi tot ce se putea cred ca citi pe google. Am facut sitemap-ul si l-am introdus cu succes si la ei. Nu-mi apar erori in tab-ul errors din din google sitemaps, dar in tab-ul Stats imi apare si la query stats si la la crawl stats si peste tot: Data is not available at this time. Eu am facut treaba asta de nici o saptamana. Am inteles ca google te baga in primele pagini in functie de accesarile din access.log. Bun eu nu-mi doresc acum sa fiu neaparat in primele pagini dar macar sa apar cand dau search dupa site-ul meu. Sunt eu nerabdator si mai trebuie sa astept pana vin crawl-ari sa-mi index-eze, sau omit ceva ?
Mersi |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Sâm Feb 11, 2006 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
probabil gogu nu ti-a gasit site-ul inca ...
pune pe aici un link , si cand trece pe aici , o sa te viziteze si pe tine :D
d-abia apoi incepe sa te crawl calumea |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Feb 11, 2006 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
La google dupa ce ii spui adresa trebuie sa astepti uneori si 6 luni ca sa inceapa sa il indexeze, dar odata ce ai fost indexat revine regulat si verifica pagina...
Deci daca ai inscris pagina ta, trebuie doar sa astepti o buna perioada si intre timp sa te mai inscrii si la alte motoare de cautare si in directoare...
(la google chiar scrie asta pe una din pagini http://www.google.com/intl/ro/add_url.html
Citat: Nu adăugam toate URL-urile trimise la index și nu putem prezice sau garanta când sau dacă vor apărea. |
|
| Sus |
|
soulviasound
|
| Trimis: Sâm Feb 11, 2006 1:38 pm Titlul subiectului: mersi de raspuns |
|
|
| Ok, mersi de raspunsuri. Inseamna ca am ce astepta... desi poate reusesc cumva sa-l invit si pe la mine. Ii promit o cina romantica, vad eu. Inca o data mersi. |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
|
| Trimis: Sâm Feb 11, 2006 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai nu ai cum sa-l inviti daca nu-ti stie adresa. Mergi in profil si ai acolo o rubrica "Site Web:", trece-l acolo. |
|
| Sus |
|
kul
Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta
|
| Trimis: Sâm Feb 11, 2006 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| roaga un amic care are un site mai maricel, cu PR bun, vizitat des de google sa-ti puna un link catre site-ul tau. link-ul poate sa fie si ascuns pt. vizitatorii lui, dar sa nu fie ascuns pt google (sa fie facut prin javascript sau altfel). nu este o tehnica ortodoxa, ci doar eficienta. daca are cineva ceva de pierdut este amicul tau. teoretic. dupa ce ajunge google si la tine, amicul poate sa scoata linkul. faptul ca il scoate s-ar putea sa-ti aduca tie o intarziere in procesul de evaluare. |
|
| Sus |
|
soulviasound
|
| Trimis: Dum Feb 12, 2006 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
em@il a scris: Pai nu ai cum sa-l inviti daca nu-ti stie adresa. Mergi in profil si ai acolo o rubrica "Site Web:", trece-l acolo.
Pai daca am facut si sitemap iti dai seama ca am trecut adresa si acolo.
kul a scris:
roaga un amic care are un site mai maricel, cu PR bun, vizitat des de google sa-ti puna un link catre site-ul tau. link-ul poate sa fie si ascuns pt. vizitatorii lui, dar sa nu fie ascuns pt google (sa fie facut prin javascript sau altfel). nu este o tehnica ortodoxa, ci doar eficienta. daca are cineva ceva de pierdut este amicul tau. teoretic. dupa ce ajunge google si la tine, amicul poate sa scoata linkul. faptul ca il scoate s-ar putea sa-ti aduca tie o intarziere in procesul de evaluare.
Asa ma gandeam sa fac. Sper sa gasesc pe cineva care sa faca asta. Mersi inca o data. |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
|
| Trimis: Dum Feb 12, 2006 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu vorbeam de profilul de pe acest forum. (in meniul de sub banda neagra, ai "Profil") |
|
| Sus |
|
CatZ
Data înscrierii: 02/Noi/2004
Locație: Arad
|
| Trimis: Mie Mar 22, 2006 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Secretul ca google-ul sa treaca pe la tine mai des este sa fi facut un bune seo si sa iti updatezi site-ul frecvent.
Un bun loc sa inveti ce e seo(search engine optimization) daca nu stii e http://seobook.com :D |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|