Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

caesar.1l.com
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
caesar

Data înscrierii: 13/Feb/2006

Trimis: Lun Feb 13, 2006 1:15 am    Titlul subiectului: caesar.1l.com  

La partea de css stiu ca mai am putin de facut curatenie, nu am validat nimic, inca.. mai am de lucru. Se vrea sa fie inceputul unui CMS care sa se potriveasca ca o manusa pentru cerintele mele. Pareri pro/contra, sugestii comentarii sunt bine venite. :wink:

Nu sunt pe profil php/mysql cu continutul, sper ca asta sa nu fie o problema. :) Cateva idei de optimizare a query-urilor mi-ar prinde bine ca ma sufoc cand vad cate is, aveam in jur de 17 acum am doar 9 daca nu ma insel pe prima pagina.

Link: aici
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Feb 13, 2006 9:48 am    Titlul subiectului:  

http://caesar.1l.com/download.php?id=1
Cod:
Warning: fopen(logs/404.log): failed to open stream: Permission denied in /[....]/functions/logs.php on line 5

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /[....]/functions/logs.php:5) in /[....]/functions/sessions.php on line 3
Sus  
caesar

Trimis: Lun Feb 13, 2006 10:29 pm    Titlul subiectului:  

Mda, am uitat ca cei de la 1l.com au schimbat aseara datacenter-ul. :| Ala e site-ul vechi, ii fac acuma update cu ce am eu pe HDD. Oricum, o sa ma uit si la permisiuni la dir ca vad ca ceva nu e in ordine. Multumesc. :)
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mar Feb 14, 2006 10:15 am    Titlul subiectului:  

cred ca e o moda sa ai cms sau blog..
caesar.. spune`mi te rog scopul acestui site si vedem si noi daca esti pe drumul bun. urat logo... Huston??? am bagat parola gresita la apolo 13? :)
la cativare user de ce nu faci asa... trimiti un link omului in email care sa al duca la o pagina de unde ai preia identitatea si acolo schimbi statusul lui in bd. o idee.. i`mi plac site`urile simple.. dar parca prea simplu l`ai facut..
Sus  
Devil4U

Data înscrierii: 15/Iun/2005

Trimis: Mar Feb 14, 2006 10:56 pm    Titlul subiectului: :|  

pai nu iti merge site-ul... ce are? sau nu mai e buna adr?! vroia msa ma uit dar nu am la ce.. :|
Sus  
caesar

Trimis: Mie Feb 15, 2006 8:33 pm    Titlul subiectului:  

Mascka : Pai, se vrea sa fie un site personal pe care o sa public in cele din urma toata munca depusa la el. Am inceput prin a imi face un site pe care sa pun niste 'script-uri' in TCL si pe parcurs snippet-uri php si altele. Ceva in genul, oricum, ideea in mare era sa fiu si eu pe net. :)

Activarea se face in felul urmator: Dupa inregistrare (daca totul este ok, asta insemnand o serie de verificari pe care nu mai are haz sa le insir) trimie un e-mail pe adresa specificata cu instructiunile pe care trebuie sa le urmezi pentru activare. Intre timp adauga noul utilizator in tabela de membri dar ii face status-ul inactive. Primeste pe mail utilizator, parola si cod de activare. Intra pe pagina de activare si il activeaza si i se schimba statutul in active. Banuiesc ca asta aveai si tu in gand. :)

E simplu pentru ca imi plac lucrurile simple dar cu dificultate mare. :) Cand am inceput sa lucrez la el eram o nulitate in PHP, mysql si CSS. Am incercat diverse si nu m-am lasat pagupas, pentru ca intentionez sa lucrez la el pana il fac exact ce imi place mie si mai am multe ideei. :)

Da, logo e cam jalnic, recunosc ca nu am nici un fel de talent in directia asta. Am pus si eu un scris acolo trantit in Adobe Photoshop cu un efect banal. Decat deloc... sa fie ceva.

Devil4U : Probabil era ceva de la ei. Sa mai incerci.

Oricum, multumesc pentru vizita si aprecieri. :)
Sus  
Devil4U

Data înscrierii: 15/Iun/2005

Trimis: Mie Feb 15, 2006 10:54 pm    Titlul subiectului: :|  

a doua oara cand vreau sa intru si acum zice...

Site temporarily closed due to some essential maintainance, my apologies for the inconvenience.

:|
Sus  
caesar

Trimis: Mie Feb 15, 2006 11:23 pm    Titlul subiectului:  

Trebuie sa fie ceva probleme cu baza de date de la ei, nu stiu exact ce dar urmeaza sa aflu. Firar aia a masii sa fie de treaba. :x Imi pare rau sincer, mai devreme mergea. :?

Edit: 'Invalid query: Too many connections' clar.. e ceva de la ei.. off.. Ma fac de rusine cu ei. :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1