Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cu ce faceti project management?
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Dezvoltare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
clw

Data înscrierii: 09/Ian/2006

Trimis: Vin Feb 10, 2006 2:51 pm    Titlul subiectului: Cu ce faceti project management?  

Situatie: aplicatie de complexitate medie (framework) terminata in proportie de 70%, 2-3 programatori frumos distribuiti geografic (Europa). Pana acum aplicatia a fost dezvoltata de un singur programator, urmeaza adaugarea a altor 1-2. Proiectul intra in svn si de acolo va lucra fiecare. Aplicatia e organizata frumos, fara ciudatenii prin ea (gen html sau ceva de genul), e multilanguage, cu theme-uri, etc.

Cerinte: o aplicatie care sa tina un tracking concis, clar si util la ce lucreaza fiecare, care sa mearga lightning fast si sa nu fi nevoit sa pierzi 5 minute dand clickuri de nebun (vezi phpCollab) ca sa adaugi un task completat in 10 minute.

Sugestii? Mi s-a mai sugerat dotProject. Altceva?
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Vin Feb 10, 2006 4:52 pm    Titlul subiectului:  

Eu folosesc Basecamp.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat

Trimis: Vin Feb 10, 2006 4:54 pm    Titlul subiectului:  

MS Project
MS Visio
.dotproject
foaie si creion mecanic rosu
telefon mobil :P
Sus  
beeuser

Data înscrierii: 20/Mai/2004

Trimis: Vin Feb 10, 2006 8:00 pm    Titlul subiectului:  

Asta e brici
http://www.edgewall.com/trac/
si se integreaza nice cu svn.
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Sâm Feb 11, 2006 12:44 am    Titlul subiectului:  

Da, Microsoft Project :D
Sus  
clw

Trimis: Sâm Feb 11, 2006 11:26 am    Titlul subiectului:  

Thanks all. De MS Project am auzit doar lucruri bune de vreo jumatate de an incoace, chiar tre sa fie un soft bun.

Basecamp - great, simplu si la obiect.

Trac l-am incercat cu demo-ul de pe site-ul lor si mi se pare chiar okay. Singura chestie care imi displace e modul in care se instaleaza, dar daca trebuie, trebuie.

Stiu ca e tampit argumentul meu, dar la dotproject chiar urasc theme-ul :) Anyway, cred ca cedez eu inaintea lui.

Multumesc de opinii! ;)
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Feb 11, 2006 3:07 pm    Titlul subiectului:  

banuiesc ca stii, dar ms visio si ms project costa *foarte multi bani*.
sunt insa sigur ca tudy si pirahna isi pot permite asemenea softuri cand se plictisesc si fac si project management.

mie imi place si ideea asta: https://wideword.net/
e cam acelasi lucru cu a schimba mailuri cu un fisier .doc atasat.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat

Trimis: Sâm Feb 11, 2006 3:21 pm    Titlul subiectului:  

aurelian a scris: banuiesc ca stii, dar ms visio si ms project costa *foarte multi bani*.
sunt insa sigur ca tudy si pirahna isi pot permite asemenea softuri cand se plictisesc si fac si project management.

pai nu trebuie sa le cumperi ... poti sa le primesti cadou :D
Sus  
clw

Trimis: Dum Feb 12, 2006 4:51 pm    Titlul subiectului:  

aurelian a scris: banuiesc ca stii, dar ms visio si ms project costa *foarte multi bani*.

Da, stiu, si tocmai de aceea nu le voi folosi (yet). Mi-am propus o chestie si anume sa incerc sa evit la maximum pirateria. Adica, daca exista alternative open source, macar stiu ca
1. promovez acele alternative
2. nu poate nimeni sa zica "uite, ala a facut gramada aia de bani utilizand soft furat" (nu conteaza de la cine furi munca, conteaza ca o furi).
Nu vreau sa mai continuam pe tema asta ca o dam rau de tot in offtopic, dar bottom line e ca totul vreau sa fie clean. Daca voi avea vreodata destui bani incat sa cumpar softurile alea care costa ($$$$+$$$$)^$$$$ atunci le voi folosi cu draga inima (nu folosesc nici dw, nici photoshop din aceleasi motive, desi le duc lipsa :().

Pirahna a scris: pai nu trebuie sa le cumperi ... poti sa le primesti cadou :D
Best pirated software joke ever :mrgreen:
Sus  
pallas

Data înscrierii: 23/Ian/2007

Trimis: Mar Ian 23, 2007 4:27 pm    Titlul subiectului:  

Salut!

Iti recomand HotMug. E o aplicatie facuta pentru project management si nu numai. Este usor de folosit, free si cel mai important te ajuta sa-ti faci treaba fara sa te pierzi in detalii. Doar iti stabilesti ce, cu cine, cand ai de facut si treci la treaba.

Adresa este: http://www.hotmug.net
Succes!
Sus  
dojo

Data înscrierii: 25/Ian/2006

Trimis: Mar Ian 30, 2007 6:44 pm    Titlul subiectului:  

Am mai auzit despre asemenea lucruri si cred ca trebuie sa ma uit si eu peste link-uri (posibil hotmug va fi ce voi folosi) .. am deja prea multe de facut si organizarea nu a fost niciodata punctul meu forte :lol:
Sus  
Cosmin Chiru

Data înscrierii: 19/Apr/2007

Trimis: Sâm Sep 01, 2007 8:50 pm    Titlul subiectului:  

Cu HotMug m-am lamurit. Am incercat acum sa-mi fac cont si dupa ce am confirmat prin mail am primit urmatoarea eroare:

Citat:
var/www/vhosts/hotmug.net/httpdocs/accounts
Accounts directory could not be created on disk!
Your account directory couldn't be created on disk!
Please contact the site administrator about this!

Neeeext!
Sus  
shu_shukaru

Data înscrierii: 28/Iul/2007

Trimis: Sâm Oct 20, 2007 7:00 pm    Titlul subiectului:  

Eu folosesc dotProject de vreo 2 luni incoace si nu vad cum a fost erp`ul asta dezvoltat de catre project manageri.

Contorizarea timpului pe taskuri, nu poate fi tinuta sub control pentru ca fiecare utilizator poate pune orice timp doreste el in acea casuta pentru cronometru (plus ca daca ai gresit si ai dat refresh ai pierdut timpul)

Daca este nevoied e o acceptare pentru un task finalizat, nu are asa ceva, trebuie sa adaugi log problem (care daca lasi membrilor voie sa editeze nu mai poti sa tii in evidenta nimik, iar daca nu, trebuie eu sa stau de fiecare data sa scot problema ca sa nu mai imi sara in ochi atentionarea)

Daca vreau sa vad un raport pe o zi de munca, al unei persoane nu pot, pot sa vad doar pe proiect (si cu zilele de munca cum ramane ? un om nu poate sa lucreze decat la un proiect intr`o zii ?)

Daca a mai lucrat cineva cu dotProject si a rezolvat probeleme acestea sa ma contacteze (ii raman dator :)).

As dorii cateva sugestii de ERP inhouse. care sa nu complice atat lucrurile.
Va multumesc :)
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Dum Oct 21, 2007 3:24 pm    Titlul subiectului:  

shu_shukaru a scris: Eu folosesc dotProject de vreo 2 luni incoace si nu vad cum a fost erp`ul asta dezvoltat de catre project manageri.

[..]

As dorii cateva sugestii de ERP inhouse. care sa nu complice atat lucrurile.
Va multumesc :)

Hai sa nu amestecam lucrurile. ERP inseamna altceva (e.g. http://weberp.org/ )
Sus  
shu_shukaru

Data înscrierii: 28/Iul/2007

Trimis: Dum Oct 21, 2007 7:42 pm    Titlul subiectului:  

ai dreptate, ma refeream la Project Management Software.

Totusi, cineva care foloseste dotProject, a rezolvat cumva problemele care le`am enuntat ?

shu_shukaru a scris:

Contorizarea timpului pe taskuri, nu poate fi tinuta sub control pentru ca fiecare utilizator poate pune orice timp doreste el in acea casuta pentru cronometru (plus ca daca ai gresit si ai dat refresh ai pierdut timpul)

Daca este nevoied e o acceptare pentru un task finalizat, nu are asa ceva, trebuie sa adaugi log problem (care daca lasi membrilor voie sa editeze nu mai poti sa tii in evidenta nimik, iar daca nu, trebuie eu sa stau de fiecare data sa scot problema ca sa nu mai imi sara in ochi atentionarea)

Daca vreau sa vad un raport pe o zi de munca, al unei persoane nu pot, pot sa vad doar pe proiect (si cu zilele de munca cum ramane ? un om nu poate sa lucreze decat la un proiect intr`o zii ?)

Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Dezvoltare Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2