| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Chocksy
Data înscrierii: 28/Ian/2006
|
| Trimis: Sâm Ian 28, 2006 8:18 pm Titlul subiectului: Downloadati templaturi |
|
|
| http://www.infoproiecte.evolink.ro Acesta este situl meu.Aici am incercat sa postez cateva templaturi si cateva poze facute de mine in 3d studio max.De asemenea am postat si cateva proiecte in delphi dar nu are rost sa va insir eu aici toate detaliile mai bine intrati.Astept criticile voastre! |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Dum Ian 29, 2006 2:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Fa si tu sa mearga si pe Opera si FF ca nu vad textul... in rest ca design imi place desi se incarca cam greu pe 512 k banda... si valideaza erorile...
In rest imi place ideea... |
|
| Sus |
|
erat
Data înscrierii: 14/Ian/2006
Locație: Iasi
|
| Trimis: Dum Ian 29, 2006 7:13 am Titlul subiectului: |
|
|
pe viitor incearca sa folosesti si php ;)) ca tot siteul e facut in HTML cu Dreamweaver.
s-a incarcat destul de repede la mine pe banda tot de 512k :wink:
si cand faci templateuri pentru siteuri.. incearca sa nu facit toate templateurile la fel ( numai schibandu-le culorile ) incearca si altceva....
Succes in continuare cu siteul si sa ai clienti :D |
|
| Sus |
|
cheloo emil
Data înscrierii: 18/Noi/2005
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Dum Ian 29, 2006 9:23 am Titlul subiectului: |
|
|
mie unul nu-mi place ! de ce? pai
1 . in primul rand templaturile sunt foarte varza
2. reclame si sloganuri prost alese , adica : in header ai scris" cele mai bune proiecte" , in footer la reclame ai scris" cele mai bune site-uri") ..sa fim seriosi :roll:
3. Chestia aia cu stirile imi placea mult mai mult daca era statica
4. vezi cum arata studio.html in firefox
5. nu vreau sa acuz dar mie mi se pare ca si site-ul tau e un template , poate ma insel , dar asa imi da impresia
6. atentie la culorile linkurilor vizitate ( nu vede ce este scris cu rosul ala sau maro ..nu stiu exact ce e pt ca abia se vede :cry:
Gata :lol: , oricum asta a fost parerea mea , poate nu am dreptate |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Dum Ian 29, 2006 9:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu vad numai (F)-uri (flash block). Din moment ce autorul site-ului respectiv nu s-a obosit sa puna si un meniu alternativ (text) nici eu nu ma obosesc sa continui asa ca apas pe [x]. |
|
| Sus |
|
Chocksy
Data înscrierii: 28/Ian/2006
|
| Trimis: Dum Ian 29, 2006 12:45 pm Titlul subiectului: Multam!! |
|
|
Va multumesc pentru ca ati raspuns!
Acum sa va raspund la fiecare.
Pentru cheloo emil:
Avand in vedere templaturile eu unu sunt la inceput da chiar si asa nu cred ca sunt atat de varza.Le-am facut in adobe si am pus acolo pe site si fila .psd ca sa poti sa il modifici cum vrei tu.Deci poate fi schimbat in nenumarate feluri.
Acum cu reclamele.Ceea ce scrie sus este exact ceea ce caracterizeaza cel mai bine situl meu iar reclama oricum voiam sa o schimb deoarece acela e locul de reclame pentru alte situri nu al meu asta era ideea.
Avand in vedere stirile.Eu sunt mai mult adeptul siturilor in flash asa ca mi-a placut foarte mult ideea de a trece cu mousul peste stire si sa se opreasca exact acolo unde vrea utilizatorul.Oricum acolo nu or sa fie 1000 de stiri asa ca nu o sa stai niciodata prea mult timp pana apare stirea din nou.
Avand in vedere firefox.
Situl meu chiar e un template dar e facut de mine daca incercai sa spui ca nu e al meu.
Culorile linkurilor le-am schimbat.Multumesc pentru parerea ta sper sa iti placa cum sunt acum.
Erat.Multumesc pentru urare si am sa tin cont de parerea ta poate am sa schimb tot situl si am sa folosesc php in loc de flash si html.
De asemenea am sa fac sa mearga si pe opera si firefox.Problema era ca nu l-am incercat pana cum pe ele multumesc ca mi-ati spus ca nu merge bine pe ele. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|