Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

dezmembrari auto online -versiunea noua
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
vegaweb

Data înscrierii: 21/Noi/2005
Locație: Arad

Trimis: Joi Feb 02, 2006 5:16 pm    Titlul subiectului: dezmembrari auto online -versiunea noua  

Salut,

este vorba de http://www.autoschrott.ro

v-am mai cerut parerea cam pe la inceputul lansarii siteului. Acum o fac din nou. Site-ul a primit un desig nou si are multe functionalitati in plus.
Ne se valideaza W3C :oops: doarece nu m-am chinuit sa scriu "alt" peste tot , dar fata de multe site-uri are aceasi design in orice browser.

astept pareri pro/contra, atat design cit si functionalitate :roll:

multumesc...
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Feb 02, 2006 5:34 pm    Titlul subiectului: Re: dezmembrari auto online -versiunea noua  

vegaweb a scris:
Ne se valideaza W3C :oops: doarece nu m-am chinuit sa scriu "alt" peste tot ,

pai de la omisiunea completarii alt pana la asa ceva
Citat:
td colspan="3" class="vc_leftbox_inside">
S.C. Binner Lux S.R.L.</a>

e-o cale'atat de lunga....
Unde incepe a-ul ala? Probabil in sectiunea "Prezenti pe acest site:" trebuiau sa fie linkuri, nu?
In rest nu ar fi asa "mari" gafe la captilol html (desi asta e simpatica <td width="" >. Adica cum width="" ? E 0, e auto, e 100% e cat? Nu mai pune width daca tot nu pui o valoare.

Citat:
Table 'autos1_autoschrott.schrott__msg' doesn't exist

si eu ca umil vizitator cu ce sunt de vina ca nu exista?

Citat:
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')to_msg ORDER BY creation_date DESC LIMIT 9' at line 1
Sus  
vegaweb

Trimis: Joi Feb 02, 2006 5:57 pm    Titlul subiectului: a  

mersi de observatie.. chestia cu <a.. a ramas uitat de lume un </a> din greseala.. acum e scos. si pina decid ce width sa auie td-urile respective am sters width=""
:P
partea cu eroare e chiar ciudata... a fost aceasta eroare intr-o versiune mai veche. Incearca sa dai refresh, poate ceva mai vvechi la tine. Defapt tu dai click pe o masina ce a fost deja sters/mutat, deci ID nu exista => normal ca da eroare.
In caz ca totusi i-ti mai apare as fi recunoscator daca ai descrie calea de a reda eroarea
mersi
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Feb 02, 2006 6:01 pm    Titlul subiectului:  

Cod:
http://www.autoschrott.ro/index.php?act=show_msg_manuf&manufacturer_id=-1 http://www.autoschrott.ro/index.php?act=gohome&CurrentVehicle=mo'to

s.a.m.d, adica nu faci nici o verificare a datelor ce-ti vin de la vizitator.

P.S. le-am pus in code deoarece al 2-lea link nu reusesc sa-l includ in tag-ul url.

vegaweb a scris: deci ID nu exista => normal ca da eroare.

Nu, nu e deloc normal. Tb sa "catch" aceste situatii anormale si sa le tratezi. Gandeste-te ca-ti vine un utilizator din google (un id vechi ce nu mai exista). Ii spui frumos ca "acest produs nu (mai) exista" si-i indici cateva posibile directii de urmat: home, anunturi, ... ceva acolo.
Sus  
vegaweb

Trimis: Joi Feb 02, 2006 6:08 pm    Titlul subiectului: verificare  

da, asa e foarte posibil sa iasa eroare..sa am putin timp si o sa rezolv si cu verificarea.

Teoria mea a fost ca clientul da un click pe un link existent sa vada o masina existenta....dar cum am zis, se va face si verificarea de acest gen, oricum, mersi de idee :wink:
Sus  
zeltera

Data înscrierii: 18/Mai/2005

Trimis: Joi Feb 02, 2006 7:55 pm    Titlul subiectului:  

Siteul e ok!

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Joi Feb 02, 2006 11:31 pm    Titlul subiectului:  

ai putea sa renunti la imaginile alea mici ...la detalii anunt ..slabut si la search.. ia trage cu ochiul pe http://www.mobile.de
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1