Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

MyExpert.ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adip

Data înscrierii: 30/Ian/2006

Trimis: Lun Ian 30, 2006 10:19 pm    Titlul subiectului: MyExpert.ro  

Astept evaluare si eventual ceva contributii.
Va multumesc.

www.myexpert.ro
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Mar Ian 31, 2006 3:44 am    Titlul subiectului:  

ce sa zic , el ar fi dragut asa dar:
-culorile sunt alese prost, griul ala e cam nasol, e in proportii prea mari; logo-ul si butoanele au niste culori vii gen aqua si le-ai combinat cu griul si negrul ala..parca sunt din povesti diferite nu da absolut deloc bine
-asezarea in pagina, mai ales la home, e nasoala tare, iti imbarliga neuronii
-continutul boxurilor alora din stanga ar trebui si el mai frumos formatat si aranjat
-desenele acelea de pe butoane nu se potrivesc deloc cu peisajul
-ar trebui sa renunti la gri-ul ala si la fundalul ala inkis din formulare, e mult prea GRI atmosfera, iti recomand niste culori mai calde pt background si pt body si pt restu, inclusiv in tabelele alea gen "top expert" si "statistici",
-mai renuntal la iconurile alea,sunt prea multe , si la butoane si la statistici si la orice, mai scapa de ele , lasa doar la butoane dar iti sugerez sa le schimbi ca nu prea sunt in aceeasi linie cu tema
Sus  
adip

Trimis: Mar Feb 07, 2006 11:06 am    Titlul subiectului:  

Sa inteleg ca nu e prea interesant? Ma gandeam si la o evaluare a functionalitatii. Incerc sa-l fac mai "user friendly". Ceva sugestii?
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mar Feb 07, 2006 3:50 pm    Titlul subiectului:  

la mine e cam dubios..ai foarte multe link`uri moarte.. nu stiu care e faza dar sunt prea multe..sa nu mearga de la mine???? meniul merge..
de fapt tot ce are extensie html e dus basca.. ori te`ai jucat cu vre`un htacces si nu ti`a iesit? daca nu...foarte rau ca postezi fara sa fie complet..
asta de functionalitate..design... schimba iconurile de la meniu ca sunt prea mari si marimea fontului..parca sunt pe 640x480.. si incearca sa conturezi casetele.. centreaza trafic.ro si neogen.. restul ..sa mai zica si altii..
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Feb 07, 2006 6:04 pm    Titlul subiectului:  

adip a scris: Sa inteleg ca nu e prea interesant? Ma gandeam si la o evaluare a functionalitatii. Incerc sa-l fac mai "user friendly". Ceva sugestii?
Pe mine m-a omorat la prima vedere pentru ca mi se pare prea aglomerat/incarcat si in cele 20-30 secunde alocate "primei impresii" nu m-am prins ce vrea de la mine (mi-a sarit in ochi o reclama!!!).
Sus  
beginner18

Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Feb 07, 2006 6:50 pm    Titlul subiectului:  

griu de la form-uri e prea strident, meniu din stanga+iconuri tb schimbat, si ...in rest ca design mi se pare ok!
Sus  
adip

Trimis: Mie Feb 08, 2006 12:05 am    Titlul subiectului:  

Intr-adevar, m-am jucat cu un .htaccess si un 404.. da' la mine merge bine. Ciudat... o sa mai testez.

Reclama din header din cate stiu e tot la site (pana apar altele mai noi).

Urmeaza sa facem un redesign cat de curand - si sper sa rezolv si cu 404-le ala (mi-a mai zis cineva cu MyIE ca nu ii merge bine... o sa testez).
Sus  
adip

Trimis: Mie Mar 08, 2006 11:55 am    Titlul subiectului:  

da.. era gresit gandit .htaccess-ul ala. Am rezolvat cu mod_rewrite de la apache. Sper ca acum merge bine.
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mie Mar 08, 2006 3:43 pm    Titlul subiectului:  

Buna dimineata m`am tuns..
Sus  
adip

Trimis: Mie Mar 08, 2006 4:08 pm    Titlul subiectului:  

Ne arati si noua o poza sa putem evalua? :P
Postul meu era pentru cei care nu au reusit sa vada site-ul (cu anumite browsere).
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1