Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

PROBLEMA CU GROUP BY
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
biban

Data înscrierii: 13/Apr/2003
Locație: Giurgiu

Trimis: Lun Noi 03, 2003 8:57 pm    Titlul subiectului: PROBLEMA CU GROUP BY  

Am o problema cu rezultatul intors de SELECT ... GROUP BY
Tabelul are un camp sumaplatita shi unul societate
Pana de curand selectul meu imi intorcea totalul platilor efectuate de fiecare societate, dar in ultimul timp (fara sa modific nimic nici la script nici la configurarea serverului) de cant baza de date a luat ceva proportii, pentru societatile care au mai multe intrari sau al caror total e prea mare (inca nu-mi dau seama pt ca alea care au multe intrari au evident shi totalul cel mai mare) totalul il primesc pe doua randuri. Adica pentru societatea SC SCUIPANDUNARE SRL primesc doua linii una cu total 5 (de exemplu) shi una cu 7. Am verificat manual shi intradevar trebuie sa dea 12.
Asta m-a facut sa cred ca:
1 sunt prea multe pozitii cu societatea respectiva
2 totalul e prea mare
Am presupus ca se poate rezolva din configurarea serverului mysql, dar nu prea shtiu cum.
Sau poate e alta problema.....
Sus  
ovi2ut

Data înscrierii: 13/Sep/2002
Locație: Middle of Nowhere

Trimis: Mar Noi 04, 2003 8:42 am    Titlul subiectului:  

Cred ca ar fi mai bine daca ai da si structura bazei de date si query-ul pe care il folosesti.
Sus  
iepurec

Data înscrierii: 30/Iun/2003
Locație: Timisoara

Trimis: Mar Noi 04, 2003 8:59 am    Titlul subiectului:  

Interesant... astept detalii...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1