Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Excel2MySql
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
vegaweb

Data înscrierii: 21/Noi/2005
Locație: Arad

Trimis: Sâm Ian 28, 2006 7:59 pm    Titlul subiectului: Excel2MySql  

Salutare,

O problema: Am un tabel in excel (nu ma injurati, asa am primit ) :lol:
Ideea de baza este ca aceste date sunt folosite pe un site. Convertirea in csv->mysql nu ar fi o problema, dar ca ma bucur eu mai tare, exista o coloana de imagini. Aveti vre-o idee cu se scot astea in mod automat intr-un director, iar in locul lor sa ramina doar numele? Ca sa fie si mai frumos :? ...in excel aceste celule de imagini au link atasat..

Astept orice idee de a converti acest tabel in orice format normal.

Mersi
PS. stiu, pot sa dau copy-paste :D dar exista citeva mii de inregistrari
Sus  
MasterPhoton

Data înscrierii: 06/Mar/2003

Trimis: Dum Ian 29, 2006 9:34 am    Titlul subiectului: Simplu  

Salut,

Incearca cu Excell (nu stiu daca merge, NU-l am instalat de muuult, ci folosesc OpenOffice.org) sa salvezi in format HTML. Daca nu merge cu excel-ul, merge SIGUR cu openoffice.

;)
Sus  
vegaweb

Data înscrierii: 21/Noi/2005
Locație: Arad

Trimis: Dum Ian 29, 2006 9:50 am    Titlul subiectului: excel  

am incercat.. il salveaza dar face gif-uri din imagine, ceva calitate de nerecunocut, in plus le da niste denumiri de numai el si Bill stiu de unde vine :lol:
Cica se pot scrie ceva scripturi care sa scoata de acolo imaginile dar inca nu am gasit pe nimeni cine sa spuna cum.. :(
Sus  
MasterPhoton

Data înscrierii: 06/Mar/2003

Trimis: Dum Ian 29, 2006 9:57 am    Titlul subiectului:  

...atunci NU folosi nenorocirea aia de excell. Foloseste openoffice.org (gasibil la adresa omonima pe net) si vei avea imaginile salvate in format png (sau jpg)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Pagina 1 din 1