Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Promovarea unui forum
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Mie Ian 25, 2006 9:37 pm    Titlul subiectului: Promovarea unui forum  

Ziua buna tuturor si pentru inceput as dori sa incep cu niste scuze, pentru stiu ca nu e prea "recomandat" ceea ce fac eu.
O cunostinta si-a facut un forum (bine, deocamdata e un subdomeniu la mine) si m-a rugat sa anunt putin despre acel forum.
Nici locul nu e prea potrivit pentru ca se cam intelege ca aici se vorbeste despre promovare si nu publicari de site-uri pentru publicitate.

V-as ruga sa faceti o mica plimbare pe acel forum ca poate sunt dintre voi interesati in domeniile alea. (filozofie, discutii despre patrie...cam asa il vad eu, din cate m-am uitat pe acolo).
Inca nu sunt multi utilizatori, nu este un style la forum dar mai incolo se spera sa fie.
Eu m-am gandit sa va zic, si dintr-un motiv ca nu e un forum de internet, it ca majoritatea existente...

Sper ca ma intelegeti... si poate oferiti acel link la cunostintele care par interesate.

Adresa este http://www.ffn.netsight.ro

Inca o data, mii de scuze.
:D
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Mie Ian 25, 2006 10:03 pm    Titlul subiectului:  

Oooo, superb! :) Un forum dedicat culturii! Si are si putin IT si Matematici :twisted: I like it!
:P
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Ian 26, 2006 9:42 am    Titlul subiectului:  

De toate pentru toti :lol: Sper sa ai multi vizitatori... da vezi ca ai concurenta mare cu forumul de la hanul ancutei care e mai vechi in bransa... poate te inspiri de la el si mai bagi cate ceva pe la tine... (acum depinde si carei categori de vizitatori vrei sa se adreseze forumul tau...)
Sus  
Amtapmenleelem

Data înscrierii: 10/Ian/2007

Trimis: Joi Ian 11, 2007 3:12 am    Titlul subiectului:  

LOL!
http://amazing-videos.info/
Sus  
dojo

Data înscrierii: 25/Ian/2006

Trimis: Joi Ian 18, 2007 5:43 pm    Titlul subiectului:  

We have some spammers here :D Amtapmenleelem

Promovare de forum: destul de grea din pacate, mai ales la inceput, cand nu prea are ce sa ofere. Ce a functionat la mine:
- link in signature (cel mai bun mod de promovare) - mesaje bine gandite, care sa ajute. Incet incet iti faci o "reputatie" si aduci oameni.
- link exchange (la asta am eu de muncit, ca nu prea m-am ocupat)
- un SEO mod instalat (pentru phpBB exista abletoknow .. superb hack.

Mereu un continut proaspat si o activitate mare a admin-ului pe forum si in cele in care se promoveaza. Rezultatele vor incepe sa se vada :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Pagina 1 din 1