Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

My 1st
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
davi

Data înscrierii: 04/Iul/2005
Locație: unde nu te astepti...

Trimis: Mar Ian 17, 2006 10:11 pm    Titlul subiectului: My 1st  

http://fifaleague.zoom.ro/ Vreau niste pareri sincere :)

site-ul a fost facut in doua saptamani...din pacate nu am putut sa duc proiectul pana la capat...asa ca sa nu va mirati daca gasiti niste butoane care nu fac mai nimic...
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Ian 17, 2006 10:15 pm    Titlul subiectului:  

1. de ce pui site-uri incomplete la evaluare ?
2. simti neaparat nevoia de critica ?
3. e prea rosu
Sus  
assault

Data înscrierii: 03/Dec/2005

Trimis: Mie Ian 18, 2006 9:55 pm    Titlul subiectului:  

prea MULT rosu :)
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Joi Ian 19, 2006 11:33 pm    Titlul subiectului:  

a`mi place headul..cred ca merge si restul de rosu care e destul de placut. partea proasta e ca nu e bine proportionat si de aceea te cam "dispera" la "felinare". Meniule pur si simplu le`ai aruncat si tu acolo.. "index" nu se putea numi simplu home? sau io stiu cum altfel? nu le mai centra asa ca se vad ca draq. Fundalul a`ti sugerez sa al faci alb. fa o terminatie la pagina ca este cam taiata si headul ..lasa`l putin mai jos si daca e mai micut . incearca sa faci contururile la meniu mai bine definte nu in ceata asa.. ce mama draq este acolo pe fundal? de functionalitate.. nu ma leg ca sa mai las si pe altii sa mai comenteze..
Sus  
davi

Data înscrierii: 04/Iul/2005
Locație: unde nu te astepti...

Trimis: Joi Ian 19, 2006 11:44 pm    Titlul subiectului:  

meniul e unul temporar...lucrez deja la unul in flash...dar merge greu ca nu prea am timp...
terminatia trebuia sa fie lipita de partea de jos...din pacate...host-ul si-a pus acolo reclama si nu mai merge...
fundalurile erau o idee mai veche pe care am lasat-o in stadiu de proiect si am uitat sa o scot...

este primul meu site (m-am apucat sa invat php asta vara)...partea naspa e ca nu am reusit sa-l termin si ca modificarea merge greu din lipsa de timp... :cry:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1