Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Caut programator PHP in Timisoara
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
andrew

Data înscrierii: 17/Ian/2006

Trimis: Mar Ian 17, 2006 12:22 pm    Titlul subiectului: Caut programator PHP in Timisoara  

Caut programator PHP in Timisoara pentru un proiect mediu. Este vorba de un site necomercial care a functionat anul trecut si acum este temporar suspendat. Vreau un nou design, soft de administrare, armonizarea look-ului cu continutul.[/quote]
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Ian 17, 2006 12:28 pm    Titlul subiectului:  

[offtopic]
Desi nu-mi place sa ma amestec peste oferte, de ce-l cauti in Timisoara? De exemplu eu (ca multi alti de pe aici) lucrez cu Franta/Anglia si oamenii aia nu au simtit nevoia sa ma vada la fata.
[/offtopic]
Sus  
andrew

Trimis: Mar Ian 17, 2006 3:15 pm    Titlul subiectului:  

em@il a scris: [offtopic]
Desi nu-mi place sa ma amestec peste oferte, de ce-l cauti in Timisoara? De exemplu eu (ca multi alti de pe aici) lucrez cu Franta/Anglia si oamenii aia nu au simtit nevoia sa ma vada la fata.
[/offtopic]

M-am gandit ca daca e de aici, ma pot vedea cu el, pot discuta mau usor, ii pot descrie mult mai exact ce vreau, etc.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Ian 17, 2006 3:20 pm    Titlul subiectului:  

hmm ... iti sugerez sa participi la cateva cursuri de management ...

daca tu stii sa explici ... ala intelege ...

daca nu stii sa explici , trebuie sa-l vezi la mutra :P
Sus  
kul

Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta

Trimis: Mar Ian 17, 2006 4:22 pm    Titlul subiectului:  

P., good point
Sus  
andrew

Trimis: Mar Ian 17, 2006 4:50 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: hmm ... iti sugerez sa participi la cateva cursuri de management ...

daca tu stii sa explici ... ala intelege ...

daca nu stii sa explici , trebuie sa-l vezi la mutra :P

Nu e prima data cand incerc sa revitalizez situl meu si am incercat intai sa port discutii pe mail sau pe mess cu diversi binevoitori. Marea majoritate s-au dovedit pana la urma a fi ori tepari, ori prea putin preocupati sa faca lucru de calitate. Ii interesa in primul si in primul rand sa imi comunice datele contului lor. Asadar, asta e un motiv suficient de intemeiat ca sa vreau sa vad fata omului. In al doilea rand, comunicarea face to face este de preferat, pentru ca ii pot da omului orice informatii doreste atunci cand are nevoie de ele si cu acuratetea dorita. Chiar daca eu stiu sa explic foarte clar, se poate ca respectivul sa nu inteleaga exact si sa ceara precizari suplimentare, ceea ce inseamna noi mail-uri si pierdere de vreme.
Cat priveste cursurile de management, iti multumesc pentru sfat. Daca esti amabil, poate imi recomanzi cateva, dar sa tii seama ca detin un Certificat Profesional in Management de la Open University CODECS si ma indrept catre obtinerea diplomei.
Astept si alte replici decat aceea pe care o poate da orice cretin (si care am banuiala ca te-ar fi tentat si pe tine), anume ca am facut degeaba cursurile respective.
In fond, am solicitat un serviciu contra cost si nu vad de ce trebuie ca in loc de oferte, sa primesc remarci total nepotrivite si, cu siguranta, neproductive.
Sus  
Pirahna

Trimis: Mar Ian 17, 2006 4:54 pm    Titlul subiectului:  

okay ...

atunci pe scurt ...
cat platesti si ce inseamna pentru tine un proiect mediu ?
Sus  
seraphim

Data înscrierii: 25/Noi/2005
Locație: Romania - Suceava

Trimis: Mar Ian 17, 2006 5:58 pm    Titlul subiectului:  

nu vrei sa incerci cu programatori adevarati,sau cel putin care stiu care e rostu' lor si sunt seriosi? ... online bineinteles... :roll:
Sus  
andrew

Trimis: Mar Ian 17, 2006 6:03 pm    Titlul subiectului:  

seraphim a scris: nu vrei sa incerci cu programatori adevarati,sau cel putin care stiu care e rostu' lor si sunt seriosi? ... online bineinteles... :roll:

Ba as vrea, dar sincer, sunt extrem de derutat si nu mai stiu cum sa fac. Practic, de aia m-am si orientat catre cineva din Timisoara, macar sa am un cat de cat un control.
Sus  
Pirahna

Trimis: Mar Ian 17, 2006 6:07 pm    Titlul subiectului:  

practic chiar daca e din Timisoara ...
tot poate sa-ti traga tzeapa ...

eu iti sugerez sa cauti persoane cu un portofoliu ... lung ...
si cu o reputatie buna ...

adica nu orice tzaran care nu are ce face ...
Sus  
andrew

Trimis: Mar Ian 17, 2006 6:14 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: practic chiar daca e din Timisoara ...
tot poate sa-ti traga tzeapa ...
eu iti sugerez sa cauti persoane cu un portofoliu ... lung ...
si cu o reputatie buna ...
adica nu orice tzaran care nu are ce face ...
Adevarul e ca oricine iti poate trage teapa. Nu poti avea incredere absoluta in nimeni. Si atunci cum sa fac? Ma gandesc ca cineva dintr-o comunitate ca cea de aici se gandeste de mii de ori inainte de a trage o teapa, altfel punandu-se intr-o lumina proasta fata de ceilalti de aici. Nu stiu, sincer....
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Mar Ian 17, 2006 6:17 pm    Titlul subiectului:  

Daca nu rezolvi problema pana prin martie, ma ofer eu "sa-ti trag teapa" numai ca sa-ti dovedesc ca tepele nu au legatura cu face2face sau remote. Pur si simplu presupun ca ai avut "noroc" sa dai peste oameni nepotriviti.
Sper insa sa rezolvi cumva pana atunci. Eventual, pentru a trezi interesul oamenilor de p'aci, da ceva mai multe detalii, despre ce site este vorba, cam ce ar tb. sa faca...
Sus  
run2esc

Data înscrierii: 20/Ian/2006

Trimis: Sâm Ian 21, 2006 1:48 pm    Titlul subiectului:  

Sunt student in Timisoara si am ceva timp la dispozitie si ceva experienta in realizarea de site-uri in PHP .
In cazul in care sunteti interesat de o colaborare , contactati-ma la adresa de e-mail run2esc@yahoo.com.[b]
Sus  
andrew

Trimis: Lun Mar 06, 2006 9:13 am    Titlul subiectului:  

em@il a scris: Daca nu rezolvi problema pana prin martie, ma ofer eu "sa-ti trag teapa" numai ca sa-ti dovedesc ca tepele nu au legatura cu face2face sau remote. Pur si simplu presupun ca ai avut "noroc" sa dai peste oameni nepotriviti.
Sper insa sa rezolvi cumva pana atunci. Eventual, pentru a trezi interesul oamenilor de p'aci, da ceva mai multe detalii, despre ce site este vorba, cam ce ar tb. sa faca...

Problema nu este rezolvata si deja se contureaza o teapa de 1,800,000 data ca avans celui cu care m-am incurcat - un student despre care deocamdata nu spun mai multe.
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005

Trimis: Lun Mar 06, 2006 9:50 am    Titlul subiectului:  

run2esc a scris: Sunt student in Timisoara si am ceva timp la dispozitie si ceva experienta in realizarea de site-uri in PHP .
In cazul in care sunteti interesat de o colaborare , contactati-ma la adresa de e-mail run2esc@yahoo.com.[b]

:lol: :lol: :lol:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2