Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Conectare - FFFFFFFF URGENT.
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Servere Web
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ynfonet

Data înscrierii: 14/Dec/2005

Trimis: Mar Ian 17, 2006 9:54 am    Titlul subiectului: Conectare - FFFFFFFF URGENT.  

Buna ziua.

Am instalat pe un sist. Windows XP Professional sist. WAMP in care am creat un site in php.
Dar vreau sa vad acest site de un alt calc. (cu Win. XP sau 2000 Professional) si nu stiu cum sa ma conectez.

Stie cineva ceva?

Multumesc.
Sus  
clw

Data înscrierii: 09/Ian/2006

Trimis: Vin Feb 10, 2006 8:26 pm    Titlul subiectului:  

Uhm... Ai incercat asta? Te duci la unul din celelalte calculatoare si scrii http://IP_UL_CALCULUI_CU_WAMP/ ? :D Daca nu merge banuiesc ca firewallul din XP (sau care o fi el) iti blocheaza portul TCP 80. Unblock it si iti va merge.
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Sâm Feb 11, 2006 12:43 am    Titlul subiectului:  

Poi daca calculatorul ala e legat in retea cu cel cu serverul, http://ip.ul.pc.ului , daca nu, atunci prin internet si vei folosi IP-ul real (daca are, daca nu, pune-i sau schimba serveru).

BTW, nu prea inteleg ce are asta cu dezvoltarea...
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Feb 11, 2006 12:54 am    Titlul subiectului:  

Am mutat eu topicul...
1. daca e configurat bine serverul de apache ar trebui sa poti intra scriind adresa de ip sau numele de retea al calculatorului
2. daca vrei sa intrii de pe net pe acel pc, trebuie sa ai ip rutabil altfel nu merge (sa nu iesi prin proxi sau altceva)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Servere Web
Pagina 1 din 1