Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.bileteavion.com.ro
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
nst

Data înscrierii: 12/Aug/2005

Trimis: Dum Ian 15, 2006 9:56 pm    Titlul subiectului: www.bileteavion.com.ro  

Astept sugestii si pareri in legatura cu acest sit.
http://www.bileteavion.com.ro
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Ian 15, 2006 10:18 pm    Titlul subiectului:  

site din '98 ??? :D
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Ian 15, 2006 10:36 pm    Titlul subiectului:  

Eu vad numai cercuri in care e f-ul de la Flash... (traiasca Flash Block) si mi-e lene sa dau accept la cele 50+ de obiecte flash de pe acolo.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Ian 15, 2006 10:38 pm    Titlul subiectului:  

noah ... tot site-ul e facut in html ?
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Dum Ian 15, 2006 10:39 pm    Titlul subiectului:  

Vai, cred ca glumesti!! :mrgreen:

1. Imagine cu zgaraie nori si un avion care vin in viteza printre ei. Aduce a 9/11. N-o sa cumpere nimeni bilete de pe site-ul asta.
2. "Oferta speciala" e deja in foc. O previziune a ceea ce se va intampla, cumva?
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Dum Ian 15, 2006 11:41 pm    Titlul subiectului:  

OMG :)
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Lun Ian 16, 2006 12:01 am    Titlul subiectului:  

sincer asa m-am gandit si eu, ca urma ca avionu ala sa intre in cateva cladiri :lol: aduce perfect cu situatia aia! oricum apocalipsa s-a intamplat, nici nu merita evaluat, insa merita ras pe burta :lol:
pirana te rog sa te informezi mai mlut...in 98 nu mai erau situri dastea, dar in 94 erau cu kilu :lol:
spune-mi te rog ca l-ai pus la evaluare, asa la misto, e o parodie acolo..:lol:
Sus  
kul

Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta

Trimis: Lun Ian 16, 2006 5:12 am    Titlul subiectului:  

de pe trafic: Vizitatori în ultimele 7 zile: 365

!!! :O
Sus  
hurrycane

Data înscrierii: 18/Sep/2005
Locație: localhost

Trimis: Lun Ian 16, 2006 9:05 am    Titlul subiectului:  

Jesus mey uitete si tu pe niste templaturi ca poate-ti vine inspiratia ...
flashu ala de sus ii extrem de aiurea facut (am impresia ca nu e gandit) Pe urma loaderul ala de la flash sucks :| ... next layoutul cu totul ii nashpa adica cum zicea cineva mai sus ii din ani `98 ... + ca bannerul alea cu oferta speciala nu are efect deloc adica nu prea se incadreaza in tema ...
Scriptul ca atare nu prea pare sigur adica la niste situri tot asa ceva de companii aeriene am vazut facute niste formulare pfai mama ... + ca din tot aspectul sitului nu prea arata o firma in care poti avea incredere ... solutie: schimba tot :D !
Sus  
vitea

Data înscrierii: 10/Ian/2006

Trimis: Lun Ian 16, 2006 9:53 am    Titlul subiectului:  

Uitandu-ma pe acest site, mi-am amintit si eu de prima mea creatie pe Internet. Arata la fel de prost.

Dar nu-i nimic, nu te descuraja, simtul estetic se poate dezvolta in timp. Fii si tu un pic mai atent la ceea ce fac altii. Observa lucrurile bine si fa si tu la fel. Nu trebuie sa inventezi roata de 70 de ori.

Si, da, hai sa-ti dau si niste sugestii practice. Incearca sa balansezi culorile reci cu cele calde. La tine predomina culorile reci. Culorile reci dau sobrietate. Cele calde insa atrag privirea si indeamna la miscare. Maiestrii stiu sa jongleze cu ambele.

Si scapa odata de culoarea rosie pe fundal albastru. Este cea mai nepotrivita combinatie posibila de culori!!!

Si inca o sugestie, daca nu poti scapa cu totul de flash-ul din partea de sus a paginii, cel putin redu-i dimensiunile. Nu de alta dar o sa se plictiseasca calatorii sa astepte in aeroport pana vine avionul!!

Inca o sugestie, promit ca-i ultima:
Redu dimensiunile paginilor. Sparge o pagina mai lunga in cateva pagini mai mici. Este bine ca o pagina sa nu depaseasca dimensiunile unei pagini A4.
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Lun Ian 16, 2006 10:13 am    Titlul subiectului:  

Trebuie umblat si la fonturi + padding, textul (ca doar textul l-am vazut) zici ca-i scrisul meu de mana :)

Ca layout, daca tot se vrea banerul ala flash, se poate lasa doar in home page... si in interior sa dispara. Meniu cu butoane in flash... aiurea, daca tot vrei flash fa tot meniul in flash.

Pentru inspiratii:
Layout-uri:
templatemonster.com
Scheme de culori:
http://www.colorschemer.com/
Layouri curate/fonturi:
http://cssvault.com/
Sus  
nst

Data înscrierii: 12/Aug/2005

Trimis: Lun Ian 16, 2006 5:15 pm    Titlul subiectului:  

mda, deja m-am apucat sa schimb cite ceva... o sa renunt la butoanele flash, la flashul oferta speciala, iar bannerul de sus am sa-l modific.
S-a afirmat ca situl pare ca este din '98, dati-mi citeva exemple de situri cu design modern.
Care este trendul? Daca este acela insipid pe care il stiu eu :( , mai bine '98
ps.
Sunteti destul de duri. Cei care au raspuns ar trebui sa dea cite un exemplu din realizarile personale. Asa numai sa critici.....
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Lun Ian 16, 2006 5:35 pm    Titlul subiectului:  

nst a scris:
Sunteti destul de duri. Cei care au raspuns ar trebui sa dea cite un exemplu din realizarile personale. Asa numai sa critici.....

cum poti sa afirmi asa ceva? tu ai pus site-ul la evaluare nu noi?ne-ai cerut parerea si noi...:D ti-am oferit-o! si crede-ma ca sunt convins ca nu are nimeni de p-aici site mai urat ca al tau, nici chiar vestitul necenzurat :lol:
daca ai apelat la noi sa ne dam cu parerea inseamna ca ai considerat ca merita sa asculti parerea noastra, acum trebuie sa te convingem ca putem mai mult decat tine?
Sus  
vitea

Data înscrierii: 10/Ian/2006

Trimis: Lun Ian 16, 2006 6:10 pm    Titlul subiectului:  

http://www.virtualshops.ro/portofoliu-web.html
Sus  
davi

Data înscrierii: 04/Iul/2005
Locație: unde nu te astepti...

Trimis: Mar Ian 17, 2006 6:46 pm    Titlul subiectului:  

cel mai mult imi plac pixelii de pe avion...vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.....
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2