|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Netbase
Data înscrierii: 14/Ian/2006
Locație: Oradea
|
| Trimis: Sâm Ian 14, 2006 8:31 pm Titlul subiectului: Evaluati siteul www.NetbaseCompany.com |
|
|
Salut!
Va rog sa va dati cu parerile in legatura cu pagina www.NetbaseCompany.com
Merci :) |
|
| Sus |
|
vitea
Data înscrierii: 10/Ian/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Ian 14, 2006 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am uitat peste site-ul tau. Parerea mea este: continutul site-ului nu este structurat cum trebuie. Design-ul este cam imprastiat. Tine cont ca ai in medie cam 5 secunde pentru a-l convige pe vizitator ca ai ceva valoros pentru el. In cazul site-ului tau, navigatorul, pur si simplu, se pierde in amanunte si nu poate sa digere dintr-o singura privire unde se afla.
Iti dau, pentru inspiratie, adresa unui site care mie personal imi place foarte mult: http://www.opera.com
Observa cat de aerisit este totul. Paleta de culori. Structurarea informatiei. Nu trebuie sa inventezi tu Internetul. Vezi cum fac altii sa mearga lucrurile si fa la fel!!! |
|
| Sus |
|
vitea
Data înscrierii: 10/Ian/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Ian 14, 2006 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si inca ceva. Ascunde-ti adresa de e-mail, daca nu vrei ca intr-o luna sa ai casuta de e-mail invadata de spammeri. |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Sâm Ian 14, 2006 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai ce sa zic...prima pagina: dezordine mare! daca incep sa numar culorile...ma apuca seara :)(e deja seara :P)
nu este si ea organizata in asa fel in cat sa fie usor de citit si de vizualizat toata informatia in 2 secunde, te zapaceste de cap. nu mi se pare nici estetica nici practica.
-culorile sunt alese prost
-designul nu iti ofera senzatia cai ai de a face cu o firma serioasa
-inclusiv bannerul din top este..."suspect", adica nu pre estetic si neinteresant total (asta nu inseamna ca ma refer ca este prea simplu, pt ca lucrurile simple au frumusetea lor, dar aici nu e cazu')
- in pagina "gazduire", se revine oarecum la o infatisare cat de cat placuta, mult mai placuta decat prima pagina
-in "webdesign", parca designul e decupat din ziar si lipit acolo, parca ar fi doua designuri diferite unu are o gama de culori si celalalt alta gama (jumate nuante de rosu, jumate de verde, n-au legatura intre ele)
-in "gazduire" se revine la un design placut
-in "adrese mail", e cel mai placut design de pe tot situl, se pastreaza tema pe toata pagina, sie cat de cat bine formatat
-peste "forum" sarim :P
-la "contact" e o aranjare nu prea placuta (asta fiind problema cea mai mare de pe intreg situl)
dupa cum aiobservat am tratat pagina cu pagina, si asta este dovada clara a faptului ca este ceva absolut de neacceptat (pt cel ce a platit pt el :D ), adica fiecare pagina in legea ei, nu se pastraza aceeasi tema pe intreg site-ul si e o harababura totala.
-sunteti o firma care am vazut ca oferiti webdesign, dar vad ca inclusiv site-ul vostru are lacune,
ca vizitator nu prea m-ati fi convins, ca designer nici atat, nici macar nu este valid html si css
multe sunt de indreptat!
PS: se poate face o analiza si mai aspra dar..mi-e lene :) |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Dum Ian 15, 2006 1:21 am Titlul subiectului: |
|
|
sunt de acord cu domnul kknar , dar as vrea sa mai adaug o intrebare ...
cine e designerul site-ului ?
il cunosc ? (adica numele sau incepe cu un C si se termina cu punct ?) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|