Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Site de www.primariabacau.ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
failure

Data înscrierii: 12/Ian/2006

Trimis: Joi Ian 12, 2006 12:06 pm    Titlul subiectului: Site de www.primariabacau.ro  

www.primariabacau.ro

Site-ul e facut de Logic Industry -> o firma din Piatra Neamt !
De fapt acest lucru o sa fie mai mult decat clar din momentul in care o sa se incarce pagina.
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Ian 12, 2006 12:33 pm    Titlul subiectului:  

doamneeee,dati-mi o tesla
Sus  
copot

Data înscrierii: 06/Apr/2005
Locație: Undeva departe

Trimis: Joi Ian 12, 2006 12:51 pm    Titlul subiectului: ciudat ?  

Mi se pare doar mie, sau are un singur fisier ?
index.php care le face pe toate cu niste parametri cam ciudati.
Nota 10 pentru administratia publica locala care ne cheltuie banii cu cap. :roll:

Mai au niste site-uri in portofoliu vad...

1. www.robineti-industriali.ro
2. http://www.petrouzinex.ro/

Cam seamana. :roll:

[edited]
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Joi Ian 12, 2006 5:38 pm    Titlul subiectului:  

nu m-ar surprinde sa fie vre-un fiu de consilier :D si pana la urma ce daca omu la atata si-a evaluat munca :lol:
e clar ca stiu ce fac de acu, ma apuc sa fac situri la primarii :D iau io 1000 si restu de 3 mii le las lor comision :D
credeti ca la sate nu le trebuie situri? pai trebuie sa stie omu cand incepe cu grau' porumbu' culesu' cultivatu', le fac si forum ca sa dea mesaj acolo cand vor sa stranga mana de lucru pentru prasit :lol:, si daca mai aveti idei va dau si voua 10% :lol:
Sus  
kul

Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta

Trimis: Joi Ian 12, 2006 7:04 pm    Titlul subiectului:  

kknaru, ai intuit ultima vaca de muls inainte de integrare: primarile de la sate. ce nu crezi?:D
Sus  
kknaru

Trimis: Joi Ian 12, 2006 7:35 pm    Titlul subiectului:  

da lasati mai oamenii sa fure, ca si io o sa fur Romania si o sa fug cu ea in state :D , sau ma rog as putea sa fug cu ea prin asia ca si-asa a mai fcut niste loc tsunami ala :D
Sus  
i0nutzb

Data înscrierii: 07/Iul/2004

Trimis: Joi Ian 12, 2006 7:35 pm    Titlul subiectului:  

http://www.logicindustry.com/bacau/index.php?id=
Sus  
kknaru

Trimis: Joi Ian 12, 2006 7:38 pm    Titlul subiectului:  

:lol: pai n-au mai avut sa dea si ultima mie de para, si doar cu atat s-au ales :D
Sus  
Weapon

Data înscrierii: 12/Dec/2005
Locație: Bucharest

Trimis: Joi Ian 12, 2006 8:12 pm    Titlul subiectului:  

vai urat stil au baietii aia...o singura pagina cu 12734230923 de case-uri naspa rau vreau sa zic...si PHP Romania se incarca greoi, da nu ai ce sa comentezi la cat de stufos e...pai pe situ ala in halu in care e facut daca au bagat 10 pagini ca alea s-a dus naiba tot stai pana dimineatza sa astepti :twisted: dezamagitor :(
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Vin Ian 13, 2006 10:45 am    Titlul subiectului:  

Domnuleee Failure.... pai daca site`ul ala e facut de logic industriale sau cum ai zice..de ce este prezentat de tine.. aici se prezinta creatii personale nu ce au gasit unii pe net. Dar poate am inteles eu gresit si e facut de tine.
Daca da... spune`mi si mie unde ai gasit o asemenea gasca sa dea 4mii pe bomba aia? Scuza exprimarea ..dar e jalnic tata.. Io am impresia ca inloc sa evoluam, ne intoarcem la hc`uri si pagini web facute in notepad.
Sus  
kknaru

Trimis: Vin Ian 13, 2006 11:06 am    Titlul subiectului:  

sariti!!!!! SCANDAAAAAL :D copii, faceti liniste ca nu pot sa ma concentrez
e drept ca mascka s-a luat cam aiurea-n tranvai de tine dar si tu mai failure ar trebui sa petreci mai mult timp pe forum sa vezi ca nu tre sa sari la bataie dupa fiecare replica si sa-ti cenzurezi limbajul (desi cuvintele urate le-ai cenzurat partial ), ai putea maxim sa ai o replica mai acida...
oricum banuiesc ca mesajul iti va fi sters :P
Sus  
failure

Data înscrierii: 12/Ian/2006

Trimis: Vin Ian 13, 2006 11:15 am    Titlul subiectului: Da  

Imi cer scuze pe aceasta cale bucala si promit sa fiu cuminte pe viitor.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1