Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

butoane flash si frameset in html
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
polaris

Data înscrierii: 13/Ian/2006

Trimis: Vin Ian 13, 2006 8:38 pm    Titlul subiectului: butoane flash si frameset in html  

Salut,
Stie cineva de ce butoanele flash nu merg intr-un frameset creat in html? Adica unele nu merg...mai precis in frame-ul central al frameset-ului. Daca apelez in browser doar fisierul ce contine butoanele,acestea , culmea, merg. Daca apelez acest fisier in frameset butoanele nu mai merg!
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Ian 13, 2006 8:41 pm    Titlul subiectului:  

vezi cum e cu target-ul butonului respectiv ...

nu inteleg ce nu-ti merge
Sus  
polaris

Trimis: Vin Ian 13, 2006 8:53 pm    Titlul subiectului:  

Pai la target am pus _blank, dar nu merge nici cu _top, _self etc. Mi-a mai zis cineva de asta, dar nu aici e problema...cred. Pur si simplu nu merge nici un buton care se gaseste in frame-ul central, daca vreau sa deschid un fisier cu getURL!
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Ian 13, 2006 8:56 pm    Titlul subiectului:  

pai omule ... fiecare frame are un name

asa ca pune la target , name-ul frame-ului
Sus  
Rares_Pintea

Data înscrierii: 15/Noi/2005

Trimis: Vin Ian 13, 2006 9:26 pm    Titlul subiectului:  

ia , incearca "target=mainFrame" , ca banuiesc ca nu te-ai obosit sa schimbi numele "default" al frame-urilor
Sus  
polaris

Trimis: Vin Ian 13, 2006 9:33 pm    Titlul subiectului:  

Nu despre asta e vorba. E vorba ca nu le deschide de loc, nu are importanta unde....Initial vroiam sa le deschida in acel frame-"centru", ca are un nume..dar m-as bucura daca s-ar deschide si ca _blank. Pus si simplu, butoanele care imi deschid fisiere cu getURL atunci cand dau play .fla-ului(sau ctrl+enter) ori cand apelez individual in browser .html-ul acelui .fla, ei bine, acele butoane nu mai functioneaza cand fisierul este integrat in frameset. Daca pun fisierul intr-un frameset,acele butoane nu mai deschid nimic....daca las fisierul in afara frameset-ului, merge totul ok si nu pot sa inteleg de ce!!!! Precizez ca frameset-ul e creat in .html, nu stiu daca merge facut altfel..
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1