| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Ian 12, 2006 6:10 pm Titlul subiectului: Erori de validare site... |
|
|
Pentru admini am si eu o intrebare si anume ce e asta?
http://validator.w3.org/check?uri=www.phpromania.net
Si mai ales cand se rezolva ca sa se vada ca e facut de profesionisti...???? |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Joi Ian 12, 2006 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
te rodea curiozitatea sau a injurat cineva forumul ??:) sau doar te plictiseai?sau mai e si ultima varianta: te-a enervat pirahna ca a propus la "evaluare site" ca inainte de a posta un site spre evaluare mai el trebuie sa fie valid ? :lol:
oricum buna remarca ;) |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Ian 12, 2006 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
don't look at me ...
nu sunt admin inca , nu am nici o putere asupra phpromania ...
so ... care aveti chef de validat ?
:P |
|
| Sus |
|
Birkoff
|
| Trimis: Vin Ian 13, 2006 10:29 am Titlul subiectului: |
|
|
kknaru a scris: te rodea curiozitatea sau a injurat cineva forumul ??:) sau doar te plictiseai?sau mai e si ultima varianta: te-a enervat pirahna ca a propus la "evaluare site" ca inainte de a posta un site spre evaluare mai el trebuie sa fie valid ? :lol:
oricum buna remarca ;)
Pur si simplu am pus o intrebare si astept un raspuns pe masura...
Dar cum in ultima perioada numai de voi 2 dau pe forum asta e, poate o sa raspunda totusi si Cristi sau unul din admini... |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Vin Ian 13, 2006 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
nu vad ce nu ti-a placut la ceea ce am spus!am spus ca e justa intrebarea ta si chiar mi-a placut simtul tau de observatie si ma intrebam si io cum ti-o fi venit ideea pt ca ai aratat o kestie absolut misto care confirma ca "pestele de la cap se-mpute" sau mai bine zis "rade ciob de oala sparta".nu mai departe de acu o saptamana pirahna zicea ca pt a postaun site la evaluare , acesta trebuie sa fie valid, si cand....ce sa vezi? tocmai phpromania are probleme!
poate ar trebui sa te superi ca adminii nu mai dau p-aici nu ca suntem io cu pirahna!pt ca si mie sincer mi-ar placea ca adminii sa-si faca mai mult simtita prezenta si sa mai modereze p-aici (incepand cu moderatorii) |
|
| Sus |
|
Birkoff
|
| Trimis: Vin Ian 13, 2006 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
kknaru a scris: nu vad ce nu ti-a placut la ceea ce am spus!
nu am nimic cu tine, scuze daca nu m-am facut inteles, dar intrebarea era adresata adminilor...
kknaru a scris:
am spus ca e justa intrebarea ta si chiar mi-a placut simtul tau de observatie si ma intrebam si io cum ti-o fi venit ideea pt ca ai aratat o kestie absolut misto care confirma ca "pestele de la cap se-mpute" sau mai bine zis "rade ciob de oala sparta".
ideea de a testa site-ul nu imi apartine, am citit de asta pe un site de la concurenta (nu pot sa dau adresa datorita politicilor impuse aici referitoare la acel site) si doar am ridicat aici problema, sperand ca cineva o va rezolva...
kknaru a scris:
nu mai departe de acu o saptamana pirahna zicea ca pt a postaun site la evaluare , acesta trebuie sa fie valid, si cand....ce sa vezi? tocmai phpromania are probleme!
Stiu de acel topic, chiar daca nu mai scriu in forum ca inainte asta nu inseamna ca nu intru zilnic sa vad ce mai apare...
kknaru a scris:
poate ar trebui sa te superi ca adminii nu mai dau p-aici nu ca suntem io cu pirahna!pt ca si mie sincer mi-ar placea ca adminii sa-si faca mai mult simtita prezenta si sa mai modereze p-aici (incepand cu moderatorii)
Daca si ei au cel putin tot atat de mult de lucru ca si mine ii inteleg sa nu aiba timp sa citeasca toate topicurile... dar poate ca intr-o zi o sa intre pe aici si o sa vada... (si poate isi aduc aminte de mine si ma fac moderator :wink: ) |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Vin Ian 13, 2006 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
sincer daca ar fi cu votare, te-as propune pt moderator pt ca din cat te-am vazut pan acu esti mai "intelept" decat....."altii" ;) (se stiu ei care)
si ai vazut ca pan la urma ghicisem unul din motivele pt care ai facut acest topic :P
kknaru a scris: te rodea curiozitatea sau a injurat cineva forumul ?
PS: cat despre mine stati linistiti si nu mai insistati sa fiu admin ca nu am timp :D |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|