| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vitea
Data înscrierii: 10/Ian/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 6:48 pm Titlul subiectului: Cum sa generzi PDF-uri cu ajutorul PHP-ului? |
|
|
Trebuie sa creez rapid o aplicatie de gestiune a stocurilor care sa fie integrata cu softul unui magazin virtual. Partea cea mai urata este legata de gasirea unei solutii pentru tiparirea facturilor. As putea sa folosesc Java, dar este vreo jumatate de an de cand n-am mai programat in Java si mi-am cam pierdut indemanarea.
De aceea, m-am gandit poate ca exista vreo solutie care m-ar permite sa generez PDF-uri din PHP. Are cineva experienta in acest sens? Daca da, ce mi-ati recomanda? |
|
| Sus |
|
Rares_Pintea
Data înscrierii: 15/Noi/2005
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 7:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
cea mai buna librarie FREE pt generat PDF-uri : http://www.ros.co.nz/pdf/
am folosit-o de cateva ori cu succes :) |
|
| Sus |
|
vitea
Data înscrierii: 10/Ian/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rares, multumesc pentru sugestia ta!
Am factut download-ul clasei respective care genereaza PDF-urile impreuna cu documentatia aferenta. Clasa este destul de bunicica, dar nu-mi rezolva problema. Pentru a putea tipari o factura am nevoie sa am controlul exact asupra latimilor coloanelor tabelului cu produse. Ori tocmai acest amanunt lipseste.
Deci, s-ar putea ca pana la urma tot la Java sa ajung!!! Mi-as dori insa foarte mult sa se gaseasca o solutie mai simpla. |
|
| Sus |
|
beeuser
Data înscrierii: 20/Mai/2004
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
www.pdf995.com
Eu folosesc asta sa fac pdf din browser. Instaleaza un driver de imprimanta si face pdf. Dar pe asta tre sa-l instalezi pe calcu pe care vrei sa faci pdf, e de fapt un driver de wingoz. |
|
| Sus |
|
Rares_Pintea
Data înscrierii: 15/Noi/2005
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca bine am inteles , lui ii trebuie server side
inca un link . aici prezinta mai multe de astfel de librarii http://hotwired.lycos.com/webmonkey/02/20/index3a.html
sau , in cazuri extreme, iti faci ce iti trebuie tie in particular pe una din ele :) |
|
| Sus |
|
w31rd0
Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mie Ian 11, 2006 9:01 am Titlul subiectului: |
|
|
FPDI:
http://fpdi.setasign.de/
Poti deschide un DOC PDF (template de factura), pe care apoi sa il completezi cu text.
Sau FPDF(link este pe pagina anterioara), daca vrei sa o iei de la 0.
Mai exista ceva PDML inc are iti generezi templateuri intr-un limbaj asemanator html. Cauta eventual pe google dupa ea (este bazata tot pe FPDF) |
|
| Sus |
|
mariusivanuta
Data înscrierii: 17/Ian/2006
|
| Trimis: Mie Ian 18, 2006 7:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut
poti incerca si fpdf (www.fpdf.org). Eu l-am folosit de tipariri de factura si e OK.
Marius |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|