| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
nh3
Data înscrierii: 10/Ian/2006
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 3:40 pm Titlul subiectului: Ce parere avetzi de site-ul www.voiaj.md |
|
|
Site a unei agentii de turism din Chisinau.
Ce parere avetzi, criticile sunt binevenite atit asupra corectitudinii textului cit shi asupra design-ului. |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| adresa fiind... |
|
| Sus |
|
copot
Data înscrierii: 06/Apr/2005
Locație: Undeva departe
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 6:07 pm Titlul subiectului: No DOCTYPE found! Attempting validation with HTML 4.01 Trans |
|
|
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.voiaj.md%2F
Totusi, imi place la nebunie. |
|
| Sus |
|
kul
Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
- search pi site? sa caut Elvetia si sa-mi dea toate paginile cu explicatie Elvetia, toate destinatiile (d)inspre Elvetia, toate stirile cu Elvetia?
- mesajul d'eroare la search tradus si in ... si in ...
- contact form (n-am mail, sunt sarac/grabit)
vreau si eu un raspuns sincer: de ce a fost dat site-ul asta la evaluare (aici)? |
|
| Sus |
|
nh3
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
kul a scris: - search pi site? sa caut Elvetia si sa-mi dea toate paginile cu explicatie Elvetia, toate destinatiile (d)inspre Elvetia, toate stirile cu Elvetia?
- mesajul d'eroare la search tradus si in ... si in ...
- contact form (n-am mail, sunt sarac/grabit)
vreau si eu un raspuns sincer: de ce a fost dat site-ul asta la evaluare (aici)?
Deoarece ma intereseaza toate parerile, pe care shi le poate forma un vizitator din "strainatate" despre acest site.
Merci de sfaturi, dar ashtept o critica shi mai aspra. |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
ca design nu este nimic special (poate ca nici nu trebuie) dar parca a trecut epoca acestui tip de design;
prima pagina iti cam amesteca gandurile, sunt multe informatii si organizate cam ca sa te dezorienteze :D restul paginilor sunt usor de navigat
pt tipul sau de design este ok, dar o remarca...imaginea aia cu palmieru seamana mai mult a apocalipsa :)) cred ca o vacanta suna mai mult a soare lumina verdeata :D (lumina si verdeata ca in vacanta finala :lol: ) |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
limbajul este roman default?
zic eu ca trebuia la cautarile acelea de plecari sa fie selecturi cu destinatiile ca poate nu scrie omul bine cuvantul .
7 mii ce marimi de fonturi si culori.
culorile sunt foarte...neasortate ( in afara de alb nu se mai asorteaza niciuna cu alta)
la partea functionala mai putin ma intereseaza... dar sa stii ca asezarea in pagina... parca a trecu Katrina si prin site pe la tine..prea le`ai amestecat acolo.. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Merci de sfaturi, dar ashtept o critica shi mai aspra.
respect pentru fraza asta ... :P
si acum sa-ti indeplinim dorinta ...
fonturile sunt prea ... diferite ...
ai 2 liniute jos la copyright ... :|
EUR20 , EUR159 , EUR803 ... suna parca ar fi bilete de avion ...
nu e mai frumos sa scrii 20 (spatiu) EUR ?
http://www.voiaj.md/cgi/subscribe.cgi
apare un "ro" sus
email : x@x.com
nume : x
prenume : x
rezultat : Unknown Tag: 'lang' , x x You have been successfully subscribed to the list.
http://www.voiaj.md/outgoing/romania/index.html
o legenda ceva ?
nu stiu ce inseamna BB !
jos , in footer , e scrisa o adresa ... ai uitat oras , tara , zippy code ?
http://www.voiaj.md/guide/wine_festival/index.html
uhm ... te-ai gandit ca unii oameni au traume legate de vin ?
eu inca mai am o cicatrice pe spate de la ultimul festival al vinului :lol:
noah ... deja m-am plictisit de site .... mai fac o tura alta data |
|
| Sus |
|
nh3
|
| Trimis: Mie Ian 11, 2006 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| Merci mult de aprecieri-sfaturi. Sunt lucruri pe care nu le observa decit cineva impartial (referitor la gresheli). |
|
| Sus |
|
nh3
|
| Trimis: Mie Ian 11, 2006 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Am citeva intrebari:
1. Ca deisgn cum va pare www.amadeus.md ce nu va place (ce va place);
2. Ce site-uri de turism din Romania la capitolul design shi functionalitate le-ati pune in top 3. |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Mie Ian 11, 2006 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
cre ca nu mai e nevoie sa spun ca e cam aceeasi chestie ca si celalalt site care l-ai dat la evaluare, se vede ca e facut de acelasi om dar la evaluarea pe care facut-o la voiaj.md mai adauga urmatoarele:
-asta e si mai imprastiat pe prima pagina iar pe paginile urmatoare parca a cazut si s-a spart in bucati, parca e design 15 in 1 , nu este ceva continu ci fracturat ciopartit etc...
-asezare proasta in pagina,
-"gauri" albe de parca ai trecut cu tiru' pe acolo, ai pus imagini/text sub deviza "unu la primarie, unu la prefectura..."
-ai multe imbunatatiri de facut, mai "aduna-l" mai "lipeste-l" fa in asa fel sa zici ca e acelasi design nu bucati diferite lipite impreuna |
|
| Sus |
|
kul
Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta
|
| Trimis: Mie Ian 11, 2006 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
tin sa adaug si eu la arhiva parerea ca:
designul celor doua site-uri este foarte bun. este exact ceea ce trebuie sa fie pt asa ceva. si este design de artist nu de inginer. o steluta in plus. diferentele de 'prea inghesuit', 'prea aerisit' sunt pt un ochi cunoascator, nu pt publicul larg. cat despre faptul ca e invechit, iar e pt cunoscatori, si nu-i nimic: peste 2 ani o sa fie again brand-new! |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Mie Ian 11, 2006 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
cand vrei sa ai ceva bun si vrei sa faci ceva pbun trebuie sa iei in calcul toate detaliile: sa ai ceva bun,nou,inedit,util,practic,usor deutilizat,sa-si atinga scopul(ordinea fiind alta da mi-e lene sa mai sterg si sa scriu iar; oricum ar trebui sa inceapa lista cu sa-si atinga scopul si sa fie usor de utilizat);
-cat despre prea inghesuit sau aerisit,ciopartit sau imprastiat si amestecat sau asezarea in pagina: exact asta face un site usor de navigat deci trebuie tinut cont de fiecare pixel si de felul cum e perceput site-ul
tocmai d'asta cred ca a fost pus situ la evaluare aici, pt ca initiatu' stie ce tre' sa vada neinitiatu' si cum sa-l faca usor de inteles(situ), ca altfel se cerea parerea celor carora le este adresat situl |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|