Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Rezultate diverite in cautare (google.com - google.ro)
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
macrosolution

Data înscrierii: 18/Ian/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Ian 10, 2006 12:53 am    Titlul subiectului: Rezultate diverite in cautare (google.com - google.ro)  

Curiozitatea mea este: vezi http://www.google.com/search?hl=com&q=publicitate+web&meta=

locul 1, 2, 6, 7, 9 si 10 sunt site-urile mele, bun, au ajuns aici pe prima pagina dar nu acelasi lucru se intampla pentru google.ro , de ce sunt diferite? le fac in romana, le optimizez pentru romania si ele sunt de gasit doar pe google.com

Cine poate sa-mi spuna unde sa modific ca ele sa fie gasite in google.ro nu in google.com ?

MULTUMESC!

deci e vorba de www.top.8x.ro , www.votultau.ro, www.votulmeu.ro, www.webpromoter.ro, www.publicitate-web.ro
Sus  
kul

Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta

Trimis: Mar Ian 10, 2006 3:01 am    Titlul subiectului:  

o sa ajungi si pe .ro , rabdare, 2 weeks top
Sus  
arahne

Data înscrierii: 16/Dec/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Ian 10, 2006 10:12 am    Titlul subiectului:  

Am observat si eu lucrul asta.

Rezultatele nu difera doar in functie de TLD-ul lui Google pe care cauti ci difera in functie de limba in care este interfata de cautare.

Este un fenomen de-a dreptul dubios, nu inteleg motivul din spatele acestui comportament intrucat nu se pune problema sa fie diferente minore, de unul-doua locuri, ci e vorba de diferente care se masoara in sute de mii de rezultate in plus sau in minus, depinzand doar de limba in care stii sa citesti interfata Google.

Daca cineva stie mai multe, zau ca ar fi de maare ajutor.
Sus  
oiganSTUDIOS

Data înscrierii: 22/Oct/2004

Trimis: Lun Ian 30, 2006 5:46 pm    Titlul subiectului:  

Google are mai multe datacentere, fiecare avand un index propriu, mai mult sau mai putin asemanator cu altul... De aici exista si diferentele despre care vorbiti. Analizand paginile unui site indexat o sa vedeti ca intr-un datacenter poti avea indexate 100 de pagini si in altul 200 ... Depinde..

Intotdeauna depinde... :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Pagina 1 din 1