|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
macrosolution
Data înscrierii: 18/Ian/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 12:53 am Titlul subiectului: Rezultate diverite in cautare (google.com - google.ro) |
|
|
Curiozitatea mea este: vezi http://www.google.com/search?hl=com&q=publicitate+web&meta=
locul 1, 2, 6, 7, 9 si 10 sunt site-urile mele, bun, au ajuns aici pe prima pagina dar nu acelasi lucru se intampla pentru google.ro , de ce sunt diferite? le fac in romana, le optimizez pentru romania si ele sunt de gasit doar pe google.com
Cine poate sa-mi spuna unde sa modific ca ele sa fie gasite in google.ro nu in google.com ?
MULTUMESC!
deci e vorba de www.top.8x.ro , www.votultau.ro, www.votulmeu.ro, www.webpromoter.ro, www.publicitate-web.ro |
|
| Sus |
|
kul
Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 3:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| o sa ajungi si pe .ro , rabdare, 2 weeks top |
|
| Sus |
|
arahne
Data înscrierii: 16/Dec/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Ian 10, 2006 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Am observat si eu lucrul asta.
Rezultatele nu difera doar in functie de TLD-ul lui Google pe care cauti ci difera in functie de limba in care este interfata de cautare.
Este un fenomen de-a dreptul dubios, nu inteleg motivul din spatele acestui comportament intrucat nu se pune problema sa fie diferente minore, de unul-doua locuri, ci e vorba de diferente care se masoara in sute de mii de rezultate in plus sau in minus, depinzand doar de limba in care stii sa citesti interfata Google.
Daca cineva stie mai multe, zau ca ar fi de maare ajutor. |
|
| Sus |
|
oiganSTUDIOS
Data înscrierii: 22/Oct/2004
|
| Trimis: Lun Ian 30, 2006 5:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Google are mai multe datacentere, fiecare avand un index propriu, mai mult sau mai putin asemanator cu altul... De aici exista si diferentele despre care vorbiti. Analizand paginile unui site indexat o sa vedeti ca intr-un datacenter poti avea indexate 100 de pagini si in altul 200 ... Depinde..
Intotdeauna depinde... :) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|