| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
sheena
Data înscrierii: 25/Noi/2005
|
| Trimis: Dum Ian 08, 2006 10:01 pm Titlul subiectului: Cunoaste careva un programel de marcare a imaginilor ?? |
|
|
Salutare tuturor si LA MULTI ANI ptr 2006 cu bucurii si impliniri .
Am si eu o problema - va rog sa ma ajutati sa gasesc un programel-softw cu care as putea "stampila" imaginile dintr-o galerie foto , sa nu ma chinui sa o fac manual (copiryght by ....). Stiu ca sunt programele de gen asta dar nu am idee unde si cum sa aflu de unul depre ele . Un ex : poza respectiva apartine site-ului .... . Va multumesc mult ptr ajutor . Bft tuturor . |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Dum Ian 08, 2006 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| din cate stiu eu, chestia asta se numeste "watermark" si poti face in photoshop asa ceva (sigur si in alte editoare, dar eu folosesc numai photoshop). |
|
| Sus |
|
black diamond
Data înscrierii: 23/Mai/2005
|
| Trimis: Dum Ian 08, 2006 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Poti sa faci asta cu php, odata cu afisarea imaginilor introduci in ele un text. Astfel originalul se pastreaza pentru modificari viitoare. |
|
| Sus |
|
johnutz
Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură
|
| Trimis: Dum Ian 08, 2006 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
S-a vorbit mai demult aici despre watermark.
Si inca ceva de citit: asta si asta.
Spor la codare! |
|
| Sus |
|
sheena
Data înscrierii: 25/Noi/2005
|
| Trimis: Joi Ian 12, 2006 12:02 am Titlul subiectului: Programele utile . |
|
|
| Ms ptr informatie , am cautat si am gasit pe net o multitudine de programele care se dovedesc utile si relativ simple pentru a aplica watermark pe o galerie foto . Ex : PhotoWatermark Professional ,PhotoAlpha , AIS Watermark Pro etc etc . Bafta tuturor si spor la lucru . |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|