Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cunoaste careva un programel de marcare a imaginilor ??
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
sheena

Data înscrierii: 25/Noi/2005

Trimis: Dum Ian 08, 2006 10:01 pm    Titlul subiectului: Cunoaste careva un programel de marcare a imaginilor ??  

Salutare tuturor si LA MULTI ANI ptr 2006 cu bucurii si impliniri .
Am si eu o problema - va rog sa ma ajutati sa gasesc un programel-softw cu care as putea "stampila" imaginile dintr-o galerie foto , sa nu ma chinui sa o fac manual (copiryght by ....). Stiu ca sunt programele de gen asta dar nu am idee unde si cum sa aflu de unul depre ele . Un ex : poza respectiva apartine site-ului .... . Va multumesc mult ptr ajutor . Bft tuturor .
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Dum Ian 08, 2006 10:26 pm    Titlul subiectului:  

din cate stiu eu, chestia asta se numeste "watermark" si poti face in photoshop asa ceva (sigur si in alte editoare, dar eu folosesc numai photoshop).
Sus  
black diamond

Data înscrierii: 23/Mai/2005

Trimis: Dum Ian 08, 2006 10:31 pm    Titlul subiectului:  

Poti sa faci asta cu php, odata cu afisarea imaginilor introduci in ele un text. Astfel originalul se pastreaza pentru modificari viitoare.
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Dum Ian 08, 2006 10:47 pm    Titlul subiectului:  

S-a vorbit mai demult aici despre watermark.
Si inca ceva de citit: asta si asta.
Spor la codare!
Sus  
sheena

Data înscrierii: 25/Noi/2005

Trimis: Joi Ian 12, 2006 12:02 am    Titlul subiectului: Programele utile .  

Ms ptr informatie , am cautat si am gasit pe net o multitudine de programele care se dovedesc utile si relativ simple pentru a aplica watermark pe o galerie foto . Ex : PhotoWatermark Professional ,PhotoAlpha , AIS Watermark Pro etc etc . Bafta tuturor si spor la lucru .
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Pagina 1 din 1